Лайм

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Знаменитості оприлюднили у соцмережах відповідні пости

5 травня православні християни відзначили найголовніше релігійне свято року - Великдень-2024. З цієї нагоди президент, перша леді та інші знаменитості поділилися у соцмережах теплими привітаннями, а також показали, як святкували у родинному колі. Детальніше про це - далі на сторінці.

Читайте також: Як українські бійці святкують Великдень на передовій: фото і відео.

У 2024-му православні християни відзначили Великдень 5 травня. Фото: Getty Images

Володимир Зеленський

"Всіх нас об’єднує сьогодні спільна молитва. За наших воїнів світла, які стримують демонів на всіх напрямках. За тих, хто дотримується в житті ще однієї заповіді: захищати Україну. За всіх цивільних людей, які щодня працюють, щоб держава була міцною й успішно долала нечисту, - йдеться у привітанні президента. - За всі наші міста й села, які повинні відчувати господню благодать, а не постійний терор зла. За наші землі й наших людей, чий дух не зламати. З Великоднем усіх вас, дорогі українці! Христос воскрес! Воістину воскрес!".

Володимир Зеленський постав у ролику в білій лляній вишиванці від українського бренда Varenyky Fashion і брюках у стилі мілітарі. На сайті виробника зазначається, що ціна такої вишиванки під назвою "Володимир" становить 12,5 тис. грн.

"Орнамент символізує достаток і довге щасливе життя. Виконаний ланцюговою технікою вишивки. Вона ж доводить, що створити щось прекрасне можна і без вузлів, – розповідається в описі. – Оберіг захищає від злого погляду недоброзичливців. Сорочка зображає наш час і оздоблена військовим камуфляжем".


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Володимир Зеленський (@zelenskyy_official)

Олена Зеленська

"Серед наших непростих днів і тривожних ночей,

випробувань і вибору,

загроз і порятунку

цей день приходить як нагадування: навіть неможливе можливе,

надія є,

життя та правда здобудуть свою справедливу перемогу. Свій Великий день.

З Великоднем, Україно!" - привітала українців зі святом перша леді України та показала символічне зображення.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня.

Лілія Ребрик

"Христос Воскрес! Миру та небесної підтримки нам всім", - написала акторка, ведуча, а також багатодітна мама. Вона оприлюднила фото, на якому позувала разом із трьома донечками.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ольга Сумська

"Христос Воскрес,дорогі друзі! З Великоднем! Бережи, Боже,нашу рідну Україну! – зазначила знаменитість у своїй публікації в Instagram. - Дякуємо захисникам за ці щасливі миті життя!". На знімку акторка постала разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою донькою Ганною.

Фото: instagram.com/olgasumska

Злата Огнєвіч

"Христос Воскрес! Нехай Великдень принесе світло, радість та затишок у кожну оселю. Хай кожна українська сімʼя у повному складі збереться за родинним столом у мирній Україні", - написала співачка у соцмережах, а також оприлюднила кадри, на яких позувала в ошатній вишиванці пастельно-блакитного кольору.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Читайте на нашому сайті: Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь.

Оля Цибульська

"Христос Воскрес! Все що нас береже - на фото. Дякую Богу і Силам Оборони за цей день", - йдеться у пості виконавиці в Instagram. На фото співачка позувала на тлі церкви разом зі своїм сином Нестором.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Ірина Федишин

"Христос Воскрес! Вітаємо усіх з величним святом Божого Воскресіння! Паска - це символ виходу з єгипетської неволі. Просимо у Бога перемоги і миру, - написала співачка та показала свою велику родину. - Дякуємо ЗСУ за можливість святкувати Великдень. Хай Господь оберігає наших захисників і нашу Україну".

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Наталка Денисенко

"Вітаю всіх з Великоднем. Мені пощастило бути сьогодні в колі сім’ї. Шкода, що не в повному обсязі… дуже чекаємо тебе, Андрій Федінчик (чоловік акторки). Бажаю нам всім ІСТИННОЇ ЛЮБОВІ! Яка світиться з середини, яка нічого не потребує взамін, яка вміє прощати, і дає сили жити в радості! Христос Воскрес!" – привітала українців зі святом Великодня знаменитість, а також поділилася родинним знімком.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Андрій Бєдняков

"З Великоднем! Христос Воскрес!" – зазначив у своєму блозі в Instagram шоумен та ведучий, а також поділився колоритними фото, приуроченими до свята Світлого Воскресіння Христового.

Фото: instagram.com/biedniakov

Фото: instagram.com/biedniakov

Читайте також: "Какаяразніца": в Україні молодь вистроїлась у велику чергу до церкви УПЦ МП.

Юлік

"Христос Воскрес! Щороку це свято, для мене та моєї родини є особливим! Це час коли світлі думки і віра у краще підсилює дух як ніколи краще! Я хочу, щоб кожна українська родина була здоровою і щасливою, забувши нарешті слова війна та жорсткі дії окупантів. Вірю, знаю, так буде. Найголовніше , дякую тим людям, які роблять для цього усе можливе і неможливе. Наша країна має пишатись своїми героями!" - написав на своїй сторінці у Facebook виконавець та колишній учасник гурту DZIDZIO.

Фото: facebook

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною