Лайм

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Учасники завершують останні репетиції

Вже 7 травня у Мальме пройде перший півфінал "Євробачення-2024", на який так чекають усі єврофани. Представниці України alyona alyona і Jerry Heil вразили ефектною появою на бірюзовому хіднику під час відкриття конкурсу, а тепер у мережі показали відео головної сцени.

Зокрема, журналістам презентували масштабну арену, де будуть виступати усі виконавці першого півфіналу. "Сьогодні тут відбудеться репетиція усіх номерів першої половини конкурсу, зокрема українського", - зазначається у дописі Telegram-каналу "ТиКиїв".

Читайте також: Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція.

Як можна побачити, сцена зроблена з рухливих світлодіодних кубів та підлоги, а також виконана у формі хреста - вона буде розташована в центрі глядацької зали, щоб всі присутні змогли роздивитися музикантів з різних ракурсів.

"Дизайн сцени та освітлення для "Євробачення 2024" привертає увагу аудиторії більше, ніж будь-коли раніше, і як глядач, ви зможете відчути візуально революційну концепцію", - коментували дизайн сцени її автори, в числі яких художник-постановник Флоріан Відер та дизайнер зі світла Фредерік Стормбі.

На проектування сценічної побудови творцям знадобилося півроку, а на встановлення різноманітних світлодіодних приладів - близько місяця.

Фото: eurovision.tv

Читайте на тему: alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024".

Монументальна інсталяція зі світла та відео, сконцентрована на сценою, служить своєрідною відправною точкою - разом всі ці елементи створюють вражаючі образи та дають змогу артистам продемонструвати свої колоритні номери. Також організатори подумали про те, щоб сцена давала змогу навіть телеглядачам наблизитися до конкурсантів та через екран відчути масштабну атмосферу заходу.

Нагадаємо, у першому півфіналі виступлять 15 країн учасниць, засновниці "Євробачення" Велика Британія і Німеччина, і минулорічна переможниця – Швеція.

Фото: eurovision.tv

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії