Лайм

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Букмекери зробили нові ставки

У день старту "Євробачення-2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця 68-го пісенного конкурсу. Україна, яка після другої репетиції була у трійці лідерів, опустилася на рядок нижче.

Читайте також: Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", у якому виступатиме Україна.

За даними сайту Eurovisionworld, у день першого півфіналу "Євробачення-2024" alyona alyona і Jerry Heil з коефіцієнтом 8% посідають 4 місце у таблиці прогнозів. Представниці України поступилися місцем учасниці з Італії Анджеліні Манго.

Фото: eurovision.tv

Фаворитом букмекерських ставок, станом на 7 травня, є співак Baby Lasagna (справжнє ім'я - Марко Пуришич) з Хорватії. Він змістив співака Nemo зі Швейцарії, який довго займав позицію лідера.

До десятки найкращих увійшли конкурсанти з Ірландії, Нідерландів, Франції, Ізраїлю, Греції та Великої Британії.

Фото: eurovisionworld.com

Нагадаємо, перший півфінал "Євробачення-2024" розпочнеться о 22:00 за Києвом. У перший день конкурсу на сцену вийдуть представники 15 країн, у тому числі нашої країни. Виступ України у першому півфіналі "Євробачення-2024" ви можете побачити тут.

Читайте також: Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну.

Також у першому півфіналі виступатимуть конкурсанти з Великої Британії і Німеччини (країни-засновниці конкурсу) та Швеції (переможця "Євробачення-2023"). Представники країн "Великої п'ятірки" та країни-господарки конкурсу вперше виконають свої пісні наживо разом з іншими учасників шоу - це нововведення організаторів "Євробачення-2024".

Дізнайтесь також, як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє