Лайм

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Одна із доньок зірки відреагувала на почуте сльозами

Кріс Дженнер повідомила, що у неї діагностували онкологію. Про це 68-річна американська продюсерка, підприємниця та телевізійна зірка розповіла у п'ятому сезоні реаліті шоу про її зіркову родину.

Про невтішну звістку вона говорить в одному з епізодів, який з'явився у трейлері до нового сезону. Так, у ролику, що вже опублікований на YouTube, Кріс розповіла, що під час обстеження у лікарні у неї виявили ракову пухлину. Ніяких інших подробиць стосовно захворювання та свого стану вона повідомляти не стала.

Читайте також: Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби.

68-річна Кріс ДженнерФото: instagram.com/krisjenner

Також у відео можна побачити, як Дженнер каже про рак своїм дітям: "Мені зробили обстеження. Вони виявили кісту і невелику пухлину". Кайлі Дженнер реагує на почуте сльозами. Як відомо, онкохвора жінка народила шістьох дітей, які відомі у всьому світі. Йдеться про Кім Кардаш’ян, Хлої Кардаш’ян, Кортні Кардаш’ян, Роба Кардаш’яна, Кендалл Дженнер і Кайлі Дженнер.

Реаліті-шоу, яке стало одним із найвідоміших у США та за їх межами, Кріс Дженнер створила у 52 роки. Вона захотіла показати життя своєї сім'ї, і такий формат зацікавив прихильників та здобув популярність. Програма "Сімейство Кардаш'ян" прославила як саму Кріс, так і її дітей. Вони є відомими та визнаними і в сферах моделінгу, і в сферах блогерства, а також мають кілька своїх бізнесів. Сама Дженнер займається керівництвом підприємства доньок та має власну виробничу компанію під назвою Jenner Communications.

Читайте на тему: Українська ведуча повідомила про лікування раку, який повернувся через 12 років.

Після початку повномасштабної російсько-української війни знаменитість, як і чимало інших її світових колег, підтримали нашу країну та засудили кровопролитні дії кремлівського диктатора проти України.

До слова, Крістен була заміжня двічі: першого разу за адвокатом Робертом Кардаш'яном, і другого - за телеведучим та екс-чемпіоном Олімпійських ігор - Брюсом Дженером. Четверо дітей (Кортні, Кім, Хлої та Роберт) народилися у її першому шлюбі, двоє (Кендалл та Кайлі) – у наступному. З 2014 року жінка перебуває у стосунках з 43-річним актором Корі Гемблом, про що зазначається у Вікіпедії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі