Лайм

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Подивіться, якою була атмосфера на масштабному заході

У четвер, 9 травня, у шведському місті Мальме пройшов другий півфінал "Євробачення-2024", під час якого визначилися ще 10 фіналістів. Музичні номери артистів, якими вони підкоряли публіку того вечора, - шукайте далі на сторінці.

Читайте також: Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024".

Латвія: Dons — Hollow

Латвію цього року представляє виконавець псевдонімом DONS. У другому півфіналі він заспівав конкурсну пісню "Hollow", продемонструвавши ліричне та пронизливе виконання. Його сценічна постановка супроводжувалася ефектним кольоровим колесом, яке з'явилося на сцені. Сам артист вийшов вбранні синього кольору.

Австрія: Kaleen – We Will Rave

Цю країну назвали другою у під час оголошення фіналістів другого півфіналу. Австрію представляє 20-річна артистка Kaleen, яка виконала пісню "We Will Rave". Композиція супроводжувалася динамічними танцями та ефектним образом співачки, у якому вона з'явилася перед присутніми.

Нідерланди: Joost Klein – Europapa

Йост Кляйн, має неоднозначну репутацію, адже в минулому співпрацював з росіянами. Він запалив сцену "Євробачення" своєю конкурсною піснею "Europapa", яка ще до початку масштабного пісенного заходу підкорила більшість музичних чартів.

Читайте на тему: Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні".

Норвегія: Gåte – Ulveham

Норвегію цього року на заході представляє співачка Gåte. Перед глядачами вона з'явилася у сукні, що мала цікавий дизайн та темний колір. Композиція "Ulveham", яка була доволі складна вокально, автори постановки підкреслили за допомогою сценічних декорацій та вдало підібраного світла.

Ізраїль: Eden Golan – Hurricane

Цю країну у 2024 представляє співачка з неоднозначною репутацією Еден Голан. Спершу артистку освистали, а після зал вибухнув бурхливими оваціями. Окрім того, напередодні виступу її участь у конкурсі намагалися зірвати пропалестинські активісти, які масово закликали дискваліфікувати Ізраїль. Тим не менше, не надто приязна аудиторія не завадила Голан вийти на сцену та впевнено продемонструвати свій музичний номер.

Греція: Marina Satti – ZARI

Представниця цієї країни виступала третьою у другому півфіналі. виконавиця Маріна Сатті заспівала пісню "Zari", яка супроводжувалася молодіжними мотивами та ритмічними танцями.

Естонія: 5MIINUST x Puuluup

Конкурсанти Естонії виконали позитивний трек, що має дуже довгу назву "(Nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi". Присутні зустріли виконавців у чорних аутфітах гучними оплесками.

Читайте на нашому сайті: В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024".

Швейцарія: Nemo – The Code

Артист під псевдонімом Nemo заспівав свій хіт "The Code". У пісні прозвучали мотиви з опери, які перемішувалися з репом. Музикант у цей час демонстрував активні рухи, тому у залі було гучно.

Грузія: Nutsa Buzaladze – Firefighter

Співачка Нуца Бузаладзе вийшла на міжнародну сцену конкурсу зі своєю піснею "Firefighter". Артистка продемонструвала єврофанам яскраву сценічну постановку, під час якої вражала пластичними танцями.

Вірменія: LADANIVA – Jako

Ця країна закриває другу десятку фіналістів Євробачення-2024. дует Ladaniva вразив слухачів веселими національними мотивами, під час виконання композиції у залі панувала динамічна атмосфера.

Нагадаємо, гранд-фінал пісенного конкурсу відбудеться 11 травня. На сцену вийдуть представники 26 країн: по 10 фіналістів з кожного півфіналу, представники країн Великої п'ятірки, а також минулорічна переможниця – Швеції. Під яким номером у цьому шоу буде виступати Україна - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ