Лайм

Олена Зеленська одягла рідкісну брошку на зустріч з першою леді Сербії: фото

Дружина президента продемонструвала образ, в якому вже з'являлася раніше

Під час візиту до Белграду Олена Зеленська зустрілася з першою леді цієї країни пані Тамарою. Вона зазначила, що прибула до Сербії на запрошення Вучич для участі в конференції на тему ментального здоров'я.

У своїй публікації в Instagram перша леді України подякувала дружині Александра Вучича за організацію даного заходу та можливість приєднатися до нього. "Сьогодні в Белграді на запрошення пані Вучич взяла участь у відкритті Конференції з ментального здоров’я. Вона продовжує й поглиблює теми, які наша спільнота перших леді та джентльменів порушила минулої осені на третьому київському Саміті", - йдеться у пості.

Читайте також: Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася із Зеленськими: що відомо про її візит.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Згідно з дослідженням, яке ми провели тоді в 11 країнах світу, ментальне здоров’я для всіх їх жителів – у першій п’ятірці викликів. Це й не дивно. Адже, хоч би в яких країнах ми жили, наш ментальний стан дуже взаємопов’язаний і взаємозалежний. Можна сказати, ментальне здоров’я – як екологія, як чистота води чи повітря – не має кордонів", - також зазначила дружина українського президента.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Окрім того, Зеленська також поділилася, що у Сербії відвідала майстер-клас зі спілкування профорієнтації, фінансової грамотності та інших тем:

"Відвідала це місце, бо приїхала до Белграда саме для участі в Конференції з ментального здоров’я, організованій першою леді Сербії Тамарою Вучич. Одна з тем заходу – ментальне здоров’я підлітків. А як ми знаємо з дослідження, що підлітки більше, ніж дорослі вразливі перед випробуваннями світу. Взагалі багато ідей звідси можна запозичити і для Всеукраїнської програми ментального здоров’я".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: Олена Зеленська у вишитій сорочці і модних палаццо зустрілася з королевою Данії.

Для зустрічі з першою леді Сербії пані Олена обрала темно-синій костюм від українського бренду A.M.G. Вбрання має широкий лацкан жакета, який простягається від коміра і по всій довжині. Нагадаємо, у цьому ж образі перша леді з'являлася і під час візиту до Швеції влітку минулого року.

Доповнила лаконічний аутфіт рідкісна вінтажна брошка золотого кольору. Прикраса у формі бутона квітки виготовлена одним із найстаріших, нині існуючих французьких Будинків Високої моди Lanvin Paris. І ця річ несе в собі особливий сенс.

Фото: instagram.com/no1vintage

Читайте на нашому сайті: Складно, коли не можеш нічого планувати: Зеленський розповів про розмови з сином на тему війни.

"Бутон квітки – провісник народження нової краси. У ньому прихована філософія безперервного поновлення життя, - говориться на сторінці марки Nº1 VINTAGE в Instagram. – Виріб прикрашений намистиною зі скляної пасти в улюбленому відтінку Jeanne-Marie Lanvin - "bleu nuit". Прикраса виготовлена майстрами Henkel & Groosse у знаменитому німецькому місті ювелірів - Пфорцхаймі у 70-х роках минулого століття".

Завершили образ першої леді лаконічні сережки золотого кольору, об'ємно укладене волосся та невелика кількість макіяжу.

Фото: instagram.com/no1vintage

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці