Лайм

Олена Зеленська у вишитій сорочці і модних палаццо зустрілася з королевою Данії

Лаконічний аутфіт складався з білого та чорного кольорів

Олена Зеленська, яка нещодавно відвідала популярну виставку у Києві, цього разу зустрілася з королевою Данії Мері. Перша леді відправилась до Копенгагена з робочим візитом, де у тому числі взяла участь у відкритті другого Українського інвестиційного форуму.

Подробиці зустрічі, а також фото дружина Володимира Зеленського оприлюднила у своєму Telegram-каналі. У відповідному пості вона подякувала королівській родині цієї країни за підтримку з перших днів повномасштабної війни. Також пані Олена нагадала, що минулого року разом із президентом мала честь зустрітися з Її Величністю королевою Маргаретте ІІ, яка зреклася престолу у січні цього року та поступилася місцем своїй невістці.

Читайте також: Це означало б, що найгірше позаду: Олена Зеленська поділилася особистою мрією про свого чоловіка.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Як і вся її родина, Королева Данії веде активну громадську діяльність, зокрема патронує понад 30 організацій, серед іншого тих, що надають гуманітарну допомогу, опікуються охороною здоров’я, захистом прав жінок, - йдеться у публікації Зеленської. - Вдячна королівській родині за те, що Данія – один із наших найбільших і надійніших партнерів у всіх починаннях".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

На зустрічі перша леді України з'явилася в особливо вишуканому образі: вона обрала вбрання та аксесуари від українських виробників Gaptuvalnya та Gunia Project.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Так, на Зеленській можна побачити білосніжну вишиванку від марки Gaptuvalnya, прикрашену складною вишивкою-гладдю з квітковими візерунками. Дизайн натхненний яворівською хусткою. Особливу річ пані Олена поєднала з чорними штанами-палаццо та широким поясом, а також доповнила елегантний аутфіт аксесуарами від Gunia Project та підборами. Завершили образ об'ємно укладене волосся та невелика кількість макіяжу.

Читайте на тему: Складно, коли не можеш нічого планувати: Зеленський розповів про розмови з сином на тему війни.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

В іншій публікації в Telegram перша леді розповіла про відвідування Українського дому, який був відкритий завдяки спільним зусиллям уряду та парламенту Данії, а також місцевої влади і активістів. Там вона зустрілася з українською спільнотою та подякувала їм за гуманітарну допомогу, яку громада передає на Батьківщину.

Про свою участь у в інвестиційному форумі Зеленська написала наступне: "Тому що держава розуміє: одночасно з обороною потрібне відновлення – просто зараз. Відбудову не можна відкласти: нам треба будувати швидше, ніж ворог руйнує. І будувати краще, ніж було, у плані житла, навчання, роботи, медицини. Держава працює, щоб українці хотіли повертатися додому, щоб їм було куди повертатися. Щоб навіть живучи за кордоном, пишалися своєю Батьківщиною".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці