Лайм

Складно, коли не можеш нічого планувати: Зеленський розповів про розмови з сином на тему війни

Президент поділився деталями їхнього спілкування

Володимир Зеленський, який нещодавно разом з дружиною відвідав виставку у столиці, розповів про спілкування з сином у період повномасштабного російського вторгнення. Зокрема, він зізнався що 11-річний Кирило часто цікавиться на рахунок того, коли закінчиться війна.

І кожного разу під час таких розмов президенту складно давати відповіді, оскільки він не може щось пообіцяти чи назвати конкретну дату. Про це глава держави висловився в інтерв'ю виданню Bild.

Читайте також: Це означало б, що найгірше позаду: Олена Зеленська поділилася особистою мрією про свого чоловіка.

Володимир та Олена Зеленські з дітьмиФото: instagram.com/olenazelenska_official

"Він ставить запитання: коли ми переможемо? Йому одинадцять, але я впевнений, що він такий самий, як і більшість українців. Ми обов’язково переможемо. У нас немає альтернативи. Але я не можу обіцяти цього і назвати дату. Мій це син чи інші громадяни України, не має значення", - сказав Зеленський.

Також президент розповів, що у період повномасштабної війни його діти знаходяться в рідній країні і не виїжджали за кордон. 19-річна донька Зеленського Олександра, як відомо, вчиться в одному з українських вишів, у той час як Кирило ще ходить до школи. Президент говорить, що його діти намагаються будувати звичайне життя в тих умовах, які наразі є. Проте він підкреслив, що все ж складно жити у часи, коли неможливо щось планувати:

"Складно, коли ти не можеш нічого планувати для своїх дітей. Ніяких канікул, ніякого відпочинку, всі думають про війну. Мій син постійно говорить про війну. Наші діти запитують, коли закінчиться війна… Це важко. Багато наших дітей навчаються онлайн і вже два роки не були в школі. Я не хочу скаржитися, але всі ми хочемо, щоб цей жахливий час закінчився".

Читайте на тему: Мені потрібен чоловік, а не історична особа: Олена Зеленська розповіла, як живе їхня родина.

родина Зеленських у фотосесії для видання VogueФото: instagram.com/zelenskiy_official

Нагадаємо, з Оленою Зеленською (раніше – Кияшко) президент одружився у 2003 році. До офіційного шлюбу вони зустрічалися близько семи років. У 2004 році у пари народилися донька, у 2013-му – син. Олександра, як відомо, вже зустріла своє перше кохання, і про її стосунки раніше розповідала пані Олена.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток