Лайм

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Пара разом з 2021-го року

Ірина Сопонару, яка оголосила про заручини близько року тому, вийшла заміж за свого обранця. У соцмережах зірка "Жіночого кварталу" похвалилася зворушливими сімейними кадрами, зробленими під час святкування.

Так, на своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала відповідний пост та зазначила, що вони з Рісом (так звати коханого акторки) приймають вітання. На опублікованих світлинах молодята постали у святкових вбраннях: Сопонару обрала лаконічну білу сукню, яка підкреслила фігуру; у той час як її вже законний чоловік, який є британцем, з'явився на особливому заході у вишиванці. На події були присутні найближчі люди пари.

Читайте також: Змінився смак: Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Також Ірина оприлюднила кадр, зроблений під час розпису у РАЦСІ.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Ймовірно, пара пішла під вінець ще на початку цього місяця, оскільки 3 травня акторка викладала фото, де можна було побачити її з Рісом руки. Вони були у тих самих вбраннях, що і на весіллі. Окрім того, тоді у руках Сопонару тримала весільний букет.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Фото: instagram.com/irinasoponaru

З громадянином Великої Британії Рісом українка зустрічається з 2021-го року. У період повномасштабної війни їхні стосунки стали ще міцнішими, вони почали жити разом. У травні 2023 року чоловік освідчився акторці.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Читайте на тему: Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті.

Раніше Сопонару ділилася, що її обранець любить Україну, і жив тут ще до того, як познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Ще Ірина розповідала, що її партнер працює в компанії, яка займається виготовленням біологічно активних добавок.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

"Він мешкав у Києві ще до того, як ми познайомились. Він дуже любить Україну. Він переїхав сюди, тому що хотів. Він любить українську кухню. І коли ми навіть поверталися з-за кордону, я хотіла додому, але, мені здається, що він цього хотів ще сильніше, - зазначала вона у інтерв’ю Аліні Доротюк. - Він працює в одній компанії, але дистанційно. Він працює за комп’ютером, просто йому байдуже, в якій країні світу це робити. Він працює в компанії, яка виробляє біологічно-активні добавки: вітаміни для волосся, шкіри і т. д".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також