Лайм

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Зірка порівняв свою нову роботу з акторством

Наприкінці квітня актор Юрій Феліпенко повідомив, що доєднався до батальйону ударних БПАК "Ахіллес" 92 ОШБр. Раніше він ділився подробицями своїх військових навчань, а цього разу озвучив деякі інші думки з приводу нової для себе ролі.

У Instagram знаменитість показав фото з побратимами, а у підписі до них розповів, що думає про службу у ЗСУ. Зокрема, 31-річний захисник порівняв роботу на фронті із акторством, зазначивши, що тепер має "нові задачі" і попереду чекають "нові прем'єри". Шлях військовослужбовця, за його словами, він та його побратими проходять з честю і гідністю - "від першої репетиції і до прем'єри".

Читайте також: Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан.

Фото: instagram.com/y.felipenko

"У нас нові ролі, нові задачі і нові премʼєри, але зовсім в іншому театрі, в театрі бойових дій. Шлях який ми з честю і гідністю пройдемо, від першої репетиції і аж до самої премʼєри. А після премʼєри, по традиції, буде банкет. І глибокий видих.

А зараз, шановний глядач, робимо вдих і спостерігаємо, дивимось і бачимо, слухаємо і чуємо. Долучаємось і допомагаємо. Це треба нам всім. І тім хто "на сцені" і тим хто "у глядацькій залі". Хоча ви і самі все знаєте. Ви точно знаєте, що: "Сміливі завжди мають щастя", - написав Феліпенко. До слова, останні рядки рефреном звучать упродовж усього роману Івана Багряного "Тигролови".

У коментарях шанувальники зрозуміли порівняння зірки та побажали йому і його команді творчих успіхів. Також юзери подякували військовим за захист і впевнену позицію. Дехто додав, що Юрію дуже личить військова форма.

Читайте на тему: Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії.

Фото: instagram.com/y.felipenko

Нагадаємо, раніше Філіпенко ділився, що рішення вступити в лаву ЗСУ не було для нього спонтанним, а навпаки, стало обдуманим та вмотивованим. Юрій говорив, що, розпочавши свою службу зрозумів, що "відчуває себе потрібним". Він додавав, що з легкістю опановує нову для себе справу. Також зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" розповідав, що для акторських справ наразі немає часу, тому поки ця сфера залишається для нього неактуальною:

"Перебуваючи тут, я вже відчуваю, що я необхідний. Я небагато знаю в армійській темі, але залюбки вчусь. Я дійсно отримую задоволення. І величезна мотивація для мене особисто — це піклування батальйону про нас. Я не думав, що може бути таке у війську. Зараз я ще впевненіший у своєму виборі, ніж був до цього, - казав знаменитість в інтерв'ю для "1+1". - Зараз зовсім не думаю про акторське. Мені це наразі нецікаво. Я хочу максимально взяти ті знання, які мені дадуть тут, а потім безпосередньо в батальйоні".

Юрій ФеліпенкоФото: instagram.com/y.felipenko

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні

Астролог Влад Росс прогнозує припинення бойових дій в грудні 2024 року, а кінець війни у 2025 році

Життя вже не буде колишнім: кому пощастить після повні у червні

Повня у червні відбулася у день літнього сонцестояння. Ця подія принесла успіх трьом знакам Зодіаку

Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни

Старець Геронтій отримав видіння про переможні битви на полі бою, поразку Росії і повернення захоплених ворогом територій