Лайм

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Підписники залишили для пари чимало компліментів

19 травня українському музиканту, колишньому учаснику гурту "Время и Стекло" Олексію Завгородньому виповнилося 35 років, і з цієї нагоди обраниця артиста приготувала для нього зворушливе привітання. У соцмережах Юлія Сахневич опублікувала пост на цю тему.

У Instagram танцівниця показала перше спільне фото з виконавцем, а також залишила до нього зворушливі слова. "З днем народження, коханий. Ти вартий тільки всього найкращого. Тільки вперед і ніколи назад! А я завжди буду поруч", - написала кохана знаменитості.

Читайте також: Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті.

Олексій Завгородній і Юлія Сахневич.Фото: instagram.com/juli_sakhnevych

У коментарях колеги та шанувальники пораділи за закоханих та залишили для них чимало приємних слів. "Мої вітання!", "Які ви гарні! Нехай ваша любов триває вічно", "Довгих щасливих років вам разом", "Ви просто неймовірні! В захваті від вас обох", - зазначили деякі юзери.

Нагадаємо, свої стосунки з Сахневич Олексій Завгородній розсекретив не так давно. Лише наприкінці квітня він показав спільне романтичне відео з Юлією та підтвердив, що вони разом. Також у минулому музикант зізнавався, що вони зустрічаються вже кілька років і за цей період пройшли чимало непростих моментів. Більше того, зірка натякав, що вже задумується про одруження та народження дітей. Пара познайомилась на паркеті "Танців з зірками", де виступала разом.

Читайте на тему: Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті.

"Ми не говорили про стосунки публічно, бо відчували, що так буде краще. Як кажуть, кохання любить тишу. У мене колишні стосунки були відкритими для публіки, і я не хочу повторювати таку історію, - ділився Олексій. - До шлюбу ми готові, бо пройшли разом дуже багато. Ми завжди були поруч у найскладніші моменти. Саме Юля мені допомагає і підказує, як стати ще кращим для себе й оточення. Можна сказати, вона мій найкращий друг і мотиватор".

закохані познайомились на "Танцях з зірками". Фото: Instagram

Раніше, як відомо, Олексій Завгородній був у шлюбі з Анною Андрійчук, з якою оголосив про розлучення у 2021-му році. Колишня співака також нещодавно натякала, що вдруге вийшла заміж, опублікувавши у мережі весільні кадри.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також