Лайм

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

До нього доєднався ще один уродженець нашої країни

Український виконавець Олег Кензов, який у період повномасштабної війни мешкає за кордоном, втрапив у скандал. Він став одним із учасників російського фестивалю, який проходив у німецькому місті Бад-Зальцуфлен 18-19 травня.

Відповідну інформацію можна знайти на Instagram-сторінці заходу. В одному з постів відвідувачам пропонують прийти на подію та "насолодитися російською культурою". Тому очевидно, що репертуар виконавця складався з його російськомовних треків.

Читайте також: Що зараз із Павлом Табаковим - переможцем шоу "Голос країни" та зіркою проекту "Шанс".

Фото: instagram

На сцену фестивалю вийшов не лише Кензов, а низка артистів-путіністів, у числі яких репер Серьога, Б'янка, Альона Апіна та інші. Окрім того, у списку запрошених також можна знайти ім'я ще одного уродженця України - рідного брата виконавиці TAYANNA Міші Марвіна, який спершу засудив російську агресію в Україні та виїхав з РФ, але потім перевзувся - повернувся до країни-агресора, продовжив жити і працювати там.

У stories на сторінці заходу можна побачити аніматорів у костюмах Чебурашки і Крокодила Гєни, а також Вовка та Зайця з радянських мультфільмів. Кензов ніяк не коментує цю ситуацію, а лише продовжує випускати російськомовні треки за кордоном.

Читайте на тему: Недогледіли: Потап прокоментував скандал з виступом на концерті "Російське ретро" у Німеччині.

Фото: instagram.com/jarmarka.de

Нагадаємо, на початку повномасштабної російсько-української війни артист продемонстрував проукраїнську позицію: присвячував себе волонтерству, випускав пісні українською та говорив про російські злочини у своїх соцмережах. Проте вже згодом співак змінив позицію: виїхав за кордон і у його блозі в Instagramможна побачити різні місця перебування. Так, він побував у Празі, Франції, Тель-Авіві, Стамбулі та інших країнах.

Олег КензовФото: instagram

В одному з коментарів у Instagram Кензов заявляв, що нібито виїхав за кордон в рамках концертного туру. "Як випустили з України? Це в рамках концертного туру?" - поцікавився хтось із юзерів. "Угу", - відповів на запитання чоловік.

  • Не тільки дочка Сумської: почитайте також, у кого з зірок родичі живуть в Росії, мовчать або підтримують війну.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також