Лайм

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Він відомий не лише своїм акторським талантом, а й активною громадянською позицією

На телеканалі СТБ показали чотирисерійну мелодраму "Одна родина", в центрі сюжету якої щемлива історія кохання Оксани і Максима. Головного героя зіграв молодий український актор Максим Самчик, який став відомим завдяки серіалу "Перші ластівки". Розповідаємо, що відомо про життя та громадянську позицію зірки українських серіалів.

Прем'єра серіалу "Одна родина", яка відбулася 19 квітня, стала лідером слоту серед усіх телеканалів, повідомили на сторінці СТБ в Instagram. Картина отримала позитивні відгуки українських телеглядачів, окремі компліменти дісталися грі Максима Самчика, який виконав роль Максима Куца.

Читайте також: Зірка "Просто Надії" розповіла про колишнього чоловіка-росіянина, який підтримує війну.

Фото: instagram.com/stbua

Максим Самчик – 26-річний український актор родом із Броварів Київської області. У дитинстві захоплювався співом, танцями, грою на трубі, а коли виріс, вирішив пов'язати своє життя з кіно.

Акторську кар'єру він розпочав у 17 років у балетній трупі Київського театру мюзиклу "Комільфо". Пізніше вступив до Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. Івана Карпенка-Карого, де навчався акторській майстерності. На першому курсі Самчик дебютував у великому кіно.

Перша роль Максима – молодий бандит "Шрам" у драматичному фільмі "Коли падають дерева". Стрічка була відібрана до конкурсної програми "Панорама" 68-го Берлінського міжнародного кінофестивалю.

Фото: instagram.com/__samchyk__

Далі був молодіжний серіал "Перші ластівки". Максим Самчик виконав роль 11-класника Феді Макарова, і вона принесла йому впізнаваність та любов телеглядачів. Також за талановитою грою актора можна спостерігати у серіалах: "Пульс", "Сладкий поцілунок", "Ботоферма", "Коло омани", "Тільки живи".

Максим Самчик відомий не лише своїм акторським талантом, а й активною громадянською позицією. Актор з перших днів великої війни займається волонтерством та організовує збори на підтримку ЗСУ, деякі з них мають креативне оформлення: зі співом, грою на гітарі та челенджами.

Читайте також: Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами.


Особисте життя Максима Самчика

У 2020 році Максим Самчик одружився зі своєю колегою Ангелиною Трандафіловою. Весілля припало на період пандемії, тому пишного святкування пара не влаштовувала, як й не одягала весільні вбрання. Замість смокінгу та весільної сукні наречені вибрали білі толстовки з символами весілля, світлі джинси та кросівки.

Фото: instagram.com/angelina_trandafilova

"Ми познайомилися з нею в університеті, я побачив її на сцені і вона мені сподобалася. Потім я додав її в друзі. Спершу вагався, чи писати їй, адже думав, що в цьому немає сенсу і це ні до чого не приведе. Але потім я сидів у друга, ми грали в комп’ютерні ігри, і о четвертій ранку вона мені відповіла. Ми розговорилися, почали спілкуватися і домовилися про зустріч" - розповідав актор "Фактам".

Через чотири роки стосунків закохані вирішили одружитися. Пара подала заяву в загс і за тиждень розпочався карантин. Церемонії проводили лише тим, хто встиг подати документи на реєстрацію шлюбу до пандемії коронавірусу.

Фото: instagram.com/max_samchyk

"Мені взагалі було неважливо, я не вважаю, що шлюб щось кардинально змінив у моєму житті, тому що ми давно жили разом. Але для Ангеліни було дуже важливо, щоб ми побралися саме цього дня. Можливо, вона боялася, що якщо не одружимося зараз, то взагалі не одружимось. Але якщо серйозно, то день нашого одруження – це четверта річниця з моменту нашої зустрічі, тому це дуже символічно”, - зізнавався він.

Максим Самчик та Ангеліна Трандафілова одружилися у квітні 2020 року, а вже в березні 2022-го розірвали свій союз. Пара молодих українських акторів була разом шість років.

Дізнайтесь також, що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифровали для МЗС.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому