Лайм

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Іраклі Макацарія став популярним завдяки шоу "Холостяк"

Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія, який свого часу був серед найбажаніших холостяків в Україні, в перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресорки в Україну підтримав українців. Що відомо про життя головного героя 6 сезону популярного романтичного шоу - читайте далі на сторінці.

Читайте також: Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни".

Іраклі МакацаріяФото: instagram.com/maqatsa

28 дівчат у шоу боролися за серце чоловіка в Україні, проте Іраклі подарував каблучку у фіналі проєкту Олені Лесик. Через рік закохані розбіглися. Після "Холостяка" Іраклі брав участь в інших українських шоу, зокрема "Танці з зірками", "Зважені та щасливі", "Маска".

Іраклі Макацарія з переможницею шоу Оленою ЛесикФото: прес-служба

Після участі у проєкті "Холостяк" знаменитому чоловікові приписували безкінечні романи. Ходили чутки, що Іраклі зустрічається зі співачкою Мішель Андраде, однак це виявилося неправдою. Грузин якось розповідав, що ходив на побачення з гімнасткою Анною Різатдіновою, проте серйозних стосунків не будував.

Свою майбутню дружину Лізу Чучуа Макацарія зустрів випадково на своїй батьківщині, побачивши дівчину у черзі. Проте стосунки зав’язалися не одразу. Він через знайомих дізнався все про обраницю та передав їй цілу купу смаколиків. Згодом все закрутилося.

Читайте також: Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16.

Іраклі Макацарія з коханоюФото: instagram.com/maqatsa

Влітку 2022 року Іраклі зробив пропозицію руки та серця коханій, яка молодша за нього на 17 років. На момент знайомства дівчині було 19 років, а Іраклі 36.

Вона вийшла за бізнесмена заміж, пара зіграла гучне весілля. В червні 2023 року Іраклі Макацарія вперше став батьком. Дружина бізнесмена народила первістка, якого назвали Георгієм. Цю подію чоловік сприйняв дуже емоційно, адже сам був присутній на пологах.

Іраклі обожнює дружинуФото: instagram.com/maqatsa

Зараз Макацарія живе разом з дружиною та сином у Грузії. Чоловік активно спілкується з підписниками в Instagram, розповідаючи про своє життя. З перших днів великої війни в Україні він засудив дії кремлівського диктатора. Іраклі піднімав український прапор та займався благодійною діяльністю, підтримуючи українців у Грузії.

Фото: instagram.com/maqatsa

Також Іраклі присвятив декілька дописів війні. Бізнесмен разом з другом-грузином створив благодійний фонд "Врятуємо Україну".

Раніше ми розповідали, де зараз колишній футболіст та співак Ігор Грохоцький, який переміг на шоу "Голос країни".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)