Лайм

Зірка "Просто Надії" розповіла про колишнього чоловіка-росіянина, який підтримує війну

Акторка була заміжня за колегою з РФ

Українська акторка Зоряна Марченко після розлучення з Олексієм Тритенком, який зараз служить у ЗСУ, була дружиною російського актора Олександра Ведменського. Артистка близько двох років жила в Москві і народила там доньку Агату. Нині зірка серіалу "Просто Надія" живе в Україні, а батько її дитини залишився в Росії та відкрито підтримав повномасштабне вторгнення в нашу країну.

Докладніше про шлюб з путіністом артистка розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк. За словами Марченко, роман із Ведменським зав'язався приблизно у 2016 році. Тоді вона не планувала серйозних стосунків, але раптом дізналася про вагітність. Актори одружилися, але через 1,5-2 роки їхній шлюб розпався, і Зоряна з донькою повернулися в Україну.

Читайте також: Зустрілися за кордоном: Алан Бадоєв показав фото з дорослими дітьми від Жанни Бадоєвої.

Фото: instagram.com/zorya_marchenko

Коли почалася повномасштабна війна, першою акторці зателефонував її колишній чоловік, який відкрито підтримав політику Кремля. Путініст запропонував ексобраниці забрати її в РФ. Почувши категоричну відмову, актор-рашист наполіг, аби Марченко з дитиною поїхала до його мами в Нідерланди.

Фото: Скріншот

"Після початку повномасштабної війни він перша людина, яка о 6-й ранку мені зателефонувала і пропонувала, щоб я поїхала до Саратова. Я кажу: "У сенсі? Я поїду в країну, яка напала на мою, щоб що? Це якась маячня". Він сказав, що можна поїхати до його мами до Нідерландів, де вона живе багато років. Я не знаю, чому я прийняла це рішення. Напевно, банально, щоб дочка побачила бабусю, щоб ми поїхали не просто в нікуди, а до людини, з якою є родинні зв'язки. Відносини з ним та відносини з його мамою – це різні речі. Вона на зв'язку, пише, цікавиться, надсилає гроші Агаті, просить якісь фотографії", - розповіла акторка.

Фото: instagram.com/zorya_marchenko

Наразі з колишнім чоловіком-росіянином зірка українських серіалів майже не спілкується, проте повністю обірвати зв'язок не може через їхню 8-річну доньку.

"Вона каже "Я хочу, щоб тато приїхав сюди". Я говорю: "Агато, цього вже ніколи не буде. Він ніколи не приїде сюди, ми ніколи не поїдемо туди". У неї сльози... Я кажу: "Це правда. Ти потроху маєш це розуміти". Максимум, це десь у Європі, можливо, колись, - сказала акторка. - Була б моя воля, я б давно поставила б крапку, але я не можу через дитину. Тому що вона ще маленька, вона не може повноцінно аналізувати, що вона відчуває, як вона ставиться до нього. І коли настане час, вона сама робитиме висновки, сама прийматиме рішення, чи спілкуватися з ним. Це її вибір, і я не говоритиму про нього погано. І їй про нього не кажу і не говоритиму погано. Навіщо? Я думаю про її майбутнє, про її психологічний стан, про її стосунки з чоловіками у майбутньому".

Раніше акторка Ольга Сумська прокоментувала, чи отримала її дочка Тоня Паперна російський паспорт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці