Лайм

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Співак дав ще один коментар на цю тему

Близько двох тижнів тому у мережі завірусилося відео, як представники ТЦК у центрі Києва зупинили співака Monatik. Артист тоді одразу прокоментував вірусний ролик, а тепер розкрив подробиці ситуації.

У коментарі "Наше радіо" артист розповів, що того дня йшов на репетицію і на Хрещатику до нього підійшли представники територіального центру комплектування. За словами співака, вони ввічливо попросили на перевірку військовий квиток, а коли впізнали відомого артиста – попросили про спільне фото.

Читайте також: Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Мене насправді часто зупиняють. Вони впізнали вже потім мене, і ми навіть пофоткалися, - згадав Monatik. - Вони спочатку перевірили документи. Все нормально".

Артист розповів, що дорогою з репетиції отримав стільки повідомлень, скільки не отримував навіть у день народження.

"Я спочатку не міг зрозуміти, що сталося, а потім дивлюся, а в телеграмі вже розлітається... Там навіть не видно, що це я. Хтось здалеку зняв, закинув у цей "Батальйон Монако" і люди такі: "О, Монатіка зупинили ТЦК! Сенсація! Новина дня!" Ну серйозно, у нас кожного зупиняють щодня, це абсолютно повсякденна тема", - сказав він. При цьому співак не став приховувати, що теж "відчув тривогу".

Також Monatik розповів вже оновив свої дані через застосунок "Резерв+" і тепер постійно носить із собою військовий квиток.

Переглянути цей допис до Instagram

Наше Радіо (@nasheradioua)

Раніше Monatik розповідав, де його застала повномасштабна війна і чому не пішов на фронт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.

Схожа на Одрі Хепберн: Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на параді Trooping the Color в Лондоні

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка тривалий час бореться з раком, побувала на важливому заході. Вона була присутня на параді на честь дня народження короля Чарльза Trooping the Color у Лондоні.

Учасник "Холостячки-2 " Андрій Хветкевич заінтригував пікантною фотосесією

Бізнесмен Андрій Хветкевич здивував фанатів пікантрими кадрами. Чоловік вирішив попозувати абсолютно оголеним.