Лайм

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Український телеведучий – батько трьох малолітніх дітей

У Києві на Варшавському шосе працівники ТЦК зупинили українського телеведучого Анатолія Анатоліча, який раніше розповідав про невдалі спроби стати на облік. Сталося це вранці 22 травня, коли багатодітний батько відвозив старших доньок до школи.

Про це шоумен повідомив у себе в Instagram. Чоловік записав кілька "сторіз", в яких розповів, що запитували представники територіального центру комплектування, а також висловився про новий мобілізаційний законопроект.

Читайте також: Уточнення і оновлення військово-облікових даних: у чому різниця для військовозобов'язаних.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Віз дітей до школи, зупинили ТЦК на Варшавському шосе. Запитували військовий квиток. Пояснив, що ще в процесі отримання", - поділився телеведучий з підписниками свого блогу.

Анатолій Анатоліч додав, що записався у ТЦК в електронну чергу за допомогою застосунку "Резерв+". "Бо черга по талончикам - це ср*ка, - заявив шоумен. Візит запланований на п'ятницю, 24 травня.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

В інший "сторіз" знаменитість порушив питання мобілізації, яке наразі гостро стоїть в українському суспільстві. Телеведучий звернувся до підписників, які не згодні з новим мобілізаційним законопроектом і критикують дії влади.

"Про актуальне. Про те, про що говорять на зупинках, на вулицях - про мобілізацію. Мене сьогодні, до речі, зупиняли працівники ТЦК. У п'ятницю я йду знову до Оболонського ТЦК, записався в електронну чергу, спробую таки зайнятися документами. Мені треба їх забрати і стати на облік у Вишгороді. Буду вам показувати. Але всі, хто пишуть, що "українці скот, загнали в стійло", мені дійсно цікаво, без підколів. Напишіть, хто не погоджується з діями влади, напишіть, який ви бачите шлях? Ось як ви думаєте можна по-іншому зараз вчинити? Просто цікаво", - звернувся ведучий до підписників.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч (справжнє прізвище – Яцечко) є батьком трьох малолітніх дітей, тому не підлягає мобілізації.

Раніше ЗМІ показали відео, як співробітники ТЦК зупинили у Києві Monatik: співак відреагував.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.