Лайм

Після виїзду з України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Де артист зупинився цього разу

Потап (Олексій Потапенко) після початку повномасштабної війни в Україні більшу частину часу проводить за кордоном. Український репер і продюсер активно гастролює Європою, через що часто стикається з хейтом у соцмережах. Артист не зважає на критику українців і продовжує ділитися європейським контентом та розповідати про свої плани.

На особистій сторінці в Instagram музикант опублікував нові кадри і назвав країну, в якій він зараз перебуває – Болгарія. Потап зупинився у Софії, де планує зняти кілька музичних кліпів.

Читайте також: "А у нас все пучком": Потап показав, як виступав із російськомовними піснями у клубі.

Фото: instagram.com/realpotap

"Болгарія стрімко розвивається у секторі виробництва музичного контенту, ТБ та кінопродукції. У Софії та навколишніх районах розташовані цілі міста-павільйони, де знімають як Голлівуд, так і Талівуд, і K-Pop. Я прибув до Софії на зйомки двох відеокліпів і розробку ще трьох!", - написав він у себе на сторінці.

Потап побував в одному з таких кіномістечок і не прогаяв можливості зробити там фото.

"Якби я підписав, що я в Міннесоті, ви б повірили, так реалістично виглядає кіномісто. Воно побудоване в передмісті столиці Болгарії Софії. Чудові режисери та оператори, продюсери та гримери з різних країн разом із українськими професіоналами створюють унікальний продукт для ринків Америки та Латинської Америки", - розповів продюсер.

Фото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, що Потап на момент початку повномасштабного вторгнення РФ разом із дружиною з Настею Каменських та їхніми мамами перебував у Барселоні. В Україну він приїхав лише через 7 місяців. І хоча пізніше артист показував "контракт добровольця тероборони", нині він безперешкодно працює за кордоном.

Раніше Потап у Майамі похизувався фото з нареченим Меган Фокс, яка принизила українок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні

Астролог Влад Росс прогнозує припинення бойових дій в грудні 2024 року, а кінець війни у 2025 році

Життя вже не буде колишнім: кому пощастить після повні у червні

Повня у червні відбулася у день літнього сонцестояння. Ця подія принесла успіх трьом знакам Зодіаку

Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни

Старець Геронтій отримав видіння про переможні битви на полі бою, поразку Росії і повернення захоплених ворогом територій