Лайм

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Рятувальники досі розбирають завали

Російський гуморист Максим Галкін, який нещодавно показав фото з відомими українцями, не обійшов увагою цинічний злочин Росії, яка обстріляла будівлю гіпермаркету в Харкові. Від потужного удару авіаційними бомбами постраждало багато людей.

На сторінці в Instagram шоумен розкритикував дії країни-терористки та висловився з цього приводу. Галкін наголосив на тому, що ціна агресивних дій окупантів - життя невинних людей, багато з яких досі під завалами. Максим висловив співчуття всім потерпілим.

Читайте також: Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв'язок.

Маленький хлопчик залишився без татаФото: instagram.com/maxgalkinru/

У фотоблозі Галкін також розмістив світлину маленького хлопчика, який здавав матеріал ДНК. Його тато працював у відділі декору, а нині вважається зниклим безвісти.

"Харків, 8-річний хлопчик здає ДНК, його батько не повернувся з роботи. Він працював у відділі декору в харківському "Епіцентрі". Збір ДНК може бути єдиним способом знайти рештки рідної людини або визначити, що серед попелища її немає і дати хитку надію. Яку загрозу становив відділ декору у будівельному торговому центрі для могутньої ядерної Росії? Харків, серцем з тобою", - написав шоумен.

Підписники Галкіна бурхливо відреагували на трагедію та висловили своє обурення через свавілля російських окупантів не лише в Харкові, а й в інших міста, містечках та селах України.

Підписники Галкіна підтримали українцівФото: Скріншот

Нагадаємо, що 25 травня Росія авіаційними бомбами обстріляла Харків. Ворожий снаряд влучив у будівлю будівельного гіпермаркету "Епіцентр". Багато людей загинуло, а також досі перебувають під завалами.

Раніше ми писали, що співачка Злата Огнєвіч розсекретила, чи збирається знову в політику. Артистка була депутаткою в 2014 році.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Броні немає: ведучий Руслан Сенічкін висловився щодо можливої мобілізації

Ведучий програми "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін відповів, чи має бронь від мобілізації і що робитиме, якщо отримає повістку

Людмила Барбір відповіла, чи звільнили стилістку після казусу з костюмом

Ведуча програми "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір прокоментувала інцидент з костюмом, через який у мережі почали флешмоб

Klavdia Petrivna - найзагадковіша співачка: хто ховається під її образом

Хто така Klavdia Petrivna, виконавиця хітів "Знайди мене", "Я тобі брехала" - співачка приховує своє обличчя