Лайм

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий проходить тривалу реабілітацію

Український гуморист Віктор Розовий, який відомий завдяки "Лізі Сміху", наразі відновлюється після важкого поранення голови на фронті. Найстрашніше позаду, проте шлях до повного одужання військового буде тривалим.

Нещодавно Віктор Розовий показав, який вигляд має зараз. На сторінці в Instagram він опублікував новий кадр, де зображений разом зі своєю дружиною та домашнім улюбленцем.

Читайте також: Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК.

Подружжя прогулювалося на свіжому повітрі. Після важких травм Розовий поки що прикутий до інвалідного крісла та не може самостійно пересуватися.

Розовий з дружиноюФото: instagram.com/viktor.rozoviy

Нагадаємо, що після повномасштабного вторгнення Віктор Розовий взяв до рук зброю, аби захищати Батьківщину. У березні цього року воїн був сильно поранений на фронті під час виконання бойового завдання. Віктора планували доправити на лікування за кордон, проте чоловікові поки не рекомендують долати великі дистанції. Про стан військового постійно розповідала його дружина Ольга Мерзлікіна.

Раніше ми писали, що Юрій Рибчинський висловився щодо смерті музиканта Кузьми Скрябіна. Він запевнив, що через свою прямолінійність та різкі висловлювання Кузьма заплатив життям, його вбили.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Це щастя: Геннадій Попенко у ЗСУ розповів, як спілкується з сім'єю під час війни

Військовослужбовець ЗСУ Геннадій Попенко поділився, як йому вдається зберігати стосунки зі своєю дружиною та дітьми на відстані під час війни

Зірка "Володаря перснів" приїхав у Чернівці: що голлівудський актор робить в Україні

Вігго Мортенсен приїхав в Україну, щоб презентувати свій фільм Мертві не завдають болю на кінофестивалі Миколайчук OPEN

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.