Лайм

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Співачка має сім'ю справжніх гурманів

Українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно побувала на концерті Макса Барських, розсекретила найулюбленіші страви, які готують її чоловік та донька. Також артистка поділилася своїми далекоглядними планами стосовно схуднення.

Знаменитість в коментарі "Неймовірній правді про зірок" розповіла, що її старша донька та чоловік мають фірмові страви. Чоловік Наталії полюбляє готувати салат з овочів на грилі, а 12-річна донечка Мішель годує найрідніших млинцями та варениками.

Читайте також: Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

"У мене старша донька, якій 12 років, вона прекрасно готує. Вона, до речі, вареники робить, усілякі млинці… Чоловік робить найкращі баклажани, помідори, перчик і цибулю на грилі – і з цього виходить дуже крутий салат з лимоном", - уточнила співачка.

Також Наталія поділилася секретами стрункості. Артистка запевнила, що не уявляє свого життя без спорту, а також пильно слідкує за своїм раціоном.

Наталія Могилевська мріє схуднутиФото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

"Я пішла в спортивний клуб. Планую до дня народження 2 серпня стати "цукерочкою". Десь вісім кіло планую позбутися. Я не вживаю алкоголю, жодного м'яса, цукерок. Вживаю виключно домашню їжу, не їм в ресторанах", - поділилася планами Могилевська.

Раніше ми писали, що Артем Пивоваров відверто висловився про свого батька. Він з ним намагався налагодити стосунки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.