Лайм

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Шоумен відвідав один із заходів

Максим Галкін, який підтримує нашу країну у період повномасштабної війни, показав у соцмережах спільне фото з Олегом Філімоновим та Яном Левінзоном. У підписі до кадру російський гуморист зізнався, що українські актор та ведучий є його кумирами.

Побачитись з відомими українцями шоумен зміг в ізраїльському місті Петах-Тіква, де вони грали спектакль "Зроблені в Одесі". Росіянин, як можна зрозуміти, відвідав захід, після чого зробив спільний знімок із чоловіками.

Читайте також: Галкін розповів, як російська влада "маніакально переслідує" його за кордоном через політичну позицію.

Максим Галкін з українцямиФото: instagram.com/maxgalkinru

"Сьогодні (21 травня – прим. ред.) був щасливий у Петах-Тікві подивитися виставу "Зроблені в Одесі" моїх кумирів Яна Левінзона та Олега Філімонова. Дякую за чудовий вечір, фірмовий гумор, неповторну інтонацію та щемливий смуток!" - поділився своїми враженнями чоловік Алли Пугачової.

Залишається невідомим, чи була разом із Галкіним його зіркова супутниця. Тим не менше, у соцмережах можна побачити, що вона оцінила свіжий кадр свого коханого та залишила до нього вподобання.

Тим часом підписники, у тому числі й українці, дякують Галкіну за його впевнену позицію, яку він демонструє з перших днів повномасштабної війни, а також передають вітання з України.

Читайте на тему: Максим Галкін на концерті у Варшаві заспівав відому українську пісню "Піду втоплюся": відео.

Олег Філімонов теж прокоментував зустріч із Галкіним в Ізраїлі. Він зазначив, що поява гумориста у глядацькій залі стала для нього приємною несподіванкою.

"Чудовий хлопець, прекрасний артист і справжній друг України! Згадували Одесу, в якій він жив і навчався і в яку обов’язково приїде, щойно закінчиться війна", - висловився про це Філімонов на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова відкрито засуджують кровопролитну російську політику проти нашої країни. У перший день повномасштабного вторгнення знаменита родина виїхала до Ізраїлю, де мешкає і нині. Шоумен під час своїх концертів відкрито критикує кремлівську владу, а також не перестає захоплюватися українцями, тому зовсім не дивно, що у країні-агресорці РФ його визнали іноагентом.

Максим Галкін і Алла ПугачоваФото: instagram.com/maxgalkinru

У своїх соцмережах шоумен говорить про війну в Україні та реагує на атаки росіян по мирних українських містах. Раніше він навіть пригрозив своїм співвітчизникам Божим судом.

Алла Пугачова тим часом обурила росіян, опублікувавши відео під українську пісню "Ой на горі два дубки". В ролику вона танцювала та насолоджувалася спільним дозвіллям із друзями. У коментарях розгнівані громадяни РФ поспішили запевнити, що "взагалі забули про виконавицю", у той час українці подякували співачці за черговий акт підтримки.

  • Раніше зрадниця Лоліта розповіла, яку пораду отримала від Пугачової після скандальної "голої вечірки".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.