Лайм

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Артистка була депутаткою у 2014 році

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка розповідала про шахрая, який ошукав зірок, пригадала часи, коли її діяльність була пов’язана з політикою, і відповіла, чи готова знову стати депутаткою. Артистка розповіла, що свого часу вірила у позитивні зміни.

В інтерв’ю Олексію Суханову артистка розповіла, що хотіла покращити ситуацію з культурою, проте згодом усвідомила, що будь-які зміни даються дуже непросто. Жінка побачила, що бути у політиці і не забруднитися - просто неможливо.

Читайте також: Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

"Спочатку мені здавалося, що зі мною буде класна команда і я зможу щось змінити. А правда зовсім інша - нікому не потрібна ця культура в Раді. Це просто йде бій кланів, тендерів, заробітків. Я відчула себе там просто зайвою людиною, особливо після того, як мені сказали: "Злата, кому потрібна твоя культура", - пригадала співачка.

Тоді артистка зняла рожеві окуляри та вирішила попрощатися з політикою. Бажання повернутися вдруге в депутатське крісло співачка не має.

"Все, що треба було мені зрозуміти під час перебування у Верховній Раді, я зрозуміла. Зробила висновки і я не вважаю, що я маю туди йти вдруге", - наголосила співачка.

Додамо, що Злата Огнєвіч була депутаткою від фракції Радикальної партії у 2014 році. Тоді вона виконувала обов'язки голови підкомітету з питань творчої діяльності, мистецтв, культурно-просвітницької політики Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності. Проте попрацювала лише рік і склала депутатські повноваження.

Раніше ми писали, що Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями. Побачитись з кумирами шоумен зміг в ізраїльському місті Петах-Тіква, де артисти грали спектакль "Зроблені в Одесі".

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.