Лайм

Була дуже страшна ситуація: український співак розповів, як представники ТЦК затримали його колегу

Музикант озвучив подробиці

Український виконавець, учасник "Голосу країни-11" Нікіта Леонтьєв (більше відомий як Enleo) поділився подробицями зустрічі із ТЦК. Його з командою машину зупинили в Чернівецькій області, куди виконавець поїхав з концертним туром.

Так, Леонтьєв зазначив, що спершу у них перевірили документи на блокпосту, і після цього мали б відпустити, проте за якусь мить його звукорежисер зник у невідомому напрямку. У коментарі "Так ТВ" музикант сказав, що разом з іншою частиною команди він швидко поїхав слідом за представниками територіального центру комплектування.

Читайте також: Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК.

співак Нікіта ЛеонтьєвФото: instagram.com/enleomusic

"Ми їхали в тур, перший концерт в Чернівцях. Ми заїжджаємо в Чернівецьку область і зупиняють машину, кажуть виходити. Ми виходимо, перевіряють наші документи й ми думаємо, що зараз поїдемо далі, бо це просто блокпост. А тут забирають нашого звукорежисера, ведуть в машину, саджають і кудись відвозять. А ми кажемо: "Стоп, це викрадення людини. Куди вони поїхали?" – розповів артист.

"Нам поліцейський пояснив, що їдемо 60 км звідси біля кордону з Молдовою. Ми поїхали за ним. І була дуже страшна ситуація. Ми забрали нашого звукорежисера", - додав він.

Читайте на тему: Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані.

При цьому учасник "Голосу країни" не став уточнювати, яким саме чином вдалося вирішити питання та забрати звукорежисера.

До слова, Нікіта Леонтьєв - уродженець українського міста Маріуполь. Він є не лише виконавцем, але й автором пісень. Його треки у TikTok набирають десятки тисяч переглядів. Окрім музичної діяльності, співак також займається благодійністю: проводить концерти в деокупованих українських містах та долучається до благодійних зборів.

Фото: instagram.com/enleomusic

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Броні немає: ведучий Руслан Сенічкін висловився щодо можливої мобілізації

Ведучий програми "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін відповів, чи має бронь від мобілізації і що робитиме, якщо отримає повістку

Людмила Барбір відповіла, чи звільнили стилістку після казусу з костюмом

Ведуча програми "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір прокоментувала інцидент з костюмом, через який у мережі почали флешмоб

Klavdia Petrivna - найзагадковіша співачка: хто ховається під її образом

Хто така Klavdia Petrivna, виконавиця хітів "Знайди мене", "Я тобі брехала" - співачка приховує своє обличчя