Лайм

Тіна Кароль висловилася про навчання 15-річного сина за кордоном та розповіла, скільки мов він знає

Зірка сцени відповіла на питання, яке цікавило прихильників

Єдиний син Тіни Кароль вже багато років навчається у Великій Британії, і нещодавно співачка розповіла про його успіхи у цьому напрямку. Зокрема, в соцмережах вона поділилася, що наразі у 15-річного хлопця період іспитів, які здавати не так легко.

Детальніше про свою дитину виконавиця розповіла у відео, яке опублікувала в Instagram. Зірка поспілкувалася з шанувальниками, відповідаючи на їхні питання, і одне з них стосувалося саме Веніаміна.

Читайте також: Син Осадчої, донька Фреймут та інші діти зірок, які живуть і навчаються за кордоном.

Кароль з сином Веніаміном.Фото: instagram.com/tina_karol

"Веня складає іспити, у нього вони дуже складні. Він там у мене суперпрофесор трохи. Я його муштрую, щоб математика була крута, не те, що в мене. У нього багато мов. Він знає, крім української, англійську, французьку та іспанську. І я хочу, щоб усіма мовами він розмовляв вільно", - поділилася подробицями знаменитість.

Окрім того, Кароль висловилася на тему того, чи відвідає Харків з концертом. "Я хочу сказати, що Харків – це міць. Усім харків'янам мої обійми. І завжди поруч", - зазначила вона.

Нагадаємо, Веніамін Огір народився у шлюбі Тіни з Євгеном Огіром. Хлопчику було 4 роки, коли його батько пішов з життя. В листопаді минулого року сину співачки виповнилося 15 років.

Читайте на тему: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Tina Karol (@tina_karol)

У Лондоні, де мешкає хлопець, він проживає в українській родині. Про життя свого нащадка Кароль висловлюється у соцмережах час від часу. Так, востаннє перед цим вона показувала його ще взимку: тоді у хлопця були зимові канікули, тому родина провела час разом у Карпатах. Окрім навчання в елітній школі Repton Preparatory School, Веніамін захоплюється низкою інших напрямків: гопаком, грою на фортепіано, барабанах та фехтуванням.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Броні немає: ведучий Руслан Сенічкін висловився щодо можливої мобілізації

Ведучий програми "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін відповів, чи має бронь від мобілізації і що робитиме, якщо отримає повістку

Людмила Барбір відповіла, чи звільнили стилістку після казусу з костюмом

Ведуча програми "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір прокоментувала інцидент з костюмом, через який у мережі почали флешмоб

Klavdia Petrivna - найзагадковіша співачка: хто ховається під її образом

Хто така Klavdia Petrivna, виконавиця хітів "Знайди мене", "Я тобі брехала" - співачка приховує своє обличчя