Лайм

Керівниця фан-клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Барон наголосила, що артисти хайпують на імені Винника

Керівниця офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон не стала мовчати після останніх заяв продюсера та співака Геннадія Вітера. Нещодавно Вітер висловився, що Олег Винник його розчарував та випарувався з інформаційного простору.

На сторінці у Facebook Барон нагадала, що Вітер виступає в образі DISCOMAN. Кліп DISCOMAN є на "вкраденій сторінці" Винника в Instagram, де 900 тисяч підписників.

Читайте також: У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала.

Барон також здивувало, як зневажливо Вітер розповів про дружину Винника Таїсію. Валерія Барон підкреслила, що артисти часто ловлять хайп, використовуючи ім’я співака. Вона також акцентувала увагу на тому, що Олег займається благодійною діяльністю та допомагає українській армії.

Олег Винник живе в НімеччиніФото: instagram.com/olegg._.vynnyk/

"Чим далі, тим більше розумію: ця пауза (тиша) Олегу була конче необхідна. Дуже цікаво спостерігати, як суперстар, відомі, не дуже відомі, забуті й не зовсім. Всі намагаються коштом імені артиста добитись того, щоб їх імена зайвий раз згадали на сторінках ЗМІ. Проявив себе кожен. І майже ніхто не сказав правди: людина живе там, де жила вже не одне десятиліття. Ні про кого жодного разу не сказав жодного кривого слова. Допомагає Україні власними коштами. Але ж це всім і муляє. Хейти збирають більше переглядів", — написала головна "вовчиця".

Раніше ми писали, який вигляд має Олег Винник. У мережі з'явилося свіже фото артиста.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Це щастя: Геннадій Попенко у ЗСУ розповів, як спілкується з сім'єю під час війни

Військовослужбовець ЗСУ Геннадій Попенко поділився, як йому вдається зберігати стосунки зі своєю дружиною та дітьми на відстані під час війни

Зірка "Володаря перснів" приїхав у Чернівці: що голлівудський актор робить в Україні

Вігго Мортенсен приїхав в Україну, щоб презентувати свій фільм Мертві не завдають болю на кінофестивалі Миколайчук OPEN

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.