Лайм

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Знаменитість поділився своїм досвідом

Анатолій Анатоліч, який у минулому розповідав про невдалі спроби стати на облік, цього разу висловився про електронні черги в ТЦК. Зокрема, він зазначив, що у його випадку запис не спрацював, і натомість йому запропонували долучитися до "живої черги".

Деталі візиту до територіального центру комплектування ведучий озвучив у Instagram. Він уточнив, що мав запис на 24 травня на 15 годину дня, і коли прийшов на цей час, то отримав відмову.

Читайте також: Ця процедура обов'язкова: як саме мають вручати повістки співробітники ТЦК та поліції.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Я записався в електронну чергу в Оболонський ТЦК, на 15:00. Прийшов, а мені сказали, що електронна черга не діє. Що це в тестовому режимі. Я запитую: "Як це в тестовому, якщо я там вводив усі свої дані?" – пояснив шоумен. - Мені сказали: "Добре, бачите, ви пройшли тест. Я вас вітаю. Ставайте в чергу і беріть талончик. Але сьогодні можете не ставати, бо більше 100 людей, і ви навряд чи дочекаєтесь".

"Перевірив для вас, як працює електронна черга в ТЦК. Я зрозумів, що єдиний спосіб потрапити в ТЦК, - це кинути все, і о 6 ранку вже стояти під входом. Може, це я такий балуваний і звик до українського сервісу, і тому чомусь подумав що в ТЦК буде сервіс. Або варіант ще більш дієвий - ходити біля метро і шукати поглядом працівників ТЦК, щоб вони мене туди доставили", - також написав він у підписі до відео, яке оприлюднив у своєму блозі.

Тим часом ведуча Марічка Падалко у коментарях написала про те, що її син теж записався в електронну чергу, однак пропустив її через запізнення:

"В мене син записався в електронну чергу для постановки на облік (стара процедура для всіх 17-річних), спізнився на 10 хв. Черга пройшла, бо виявилася працюючою і пунктуальною. Нова спроба в суботу".

Анатолій АнатолічФото: instagram.com/anatoliyanatolich

Читайте на тему: Покарання військовозобов'язаних за новими правилами: чи будуть у ухилянтів відбирати авто.

Нагадаємо, кількома днями раніше Анатоліч розповідав, що його зупинили представники ТЦК на Варшавському шосе. Це сталося вранці, 22 травня, під час того, як ведучий відвозив доньок до школи. Працівники запитали у нього військовий квиток, і зірка пояснив, що ще перебуває в процесі його отримання. Тоді ж він і поділився, що записався в електронну чергу, яка, за його словами, не спрацювала.

До слова, Анатолій Анатоліч разом з дружиною Юлією Бойко виховує трьох неповнолітніх дітей: двох доньок і сина Ніла, а тому не підлягає мобілізації.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.