Лайм

Зважувався багато часу: лідер гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк доєднався до ЗСУ

Підписники подякували чоловікові за свідому позицію

Слідом за актором Юрієм Феліпенко, до лав ЗСУ доєднався і український музикант, письменник та лідер рок-гурту Фіолет Сергій "Колос" Мартинюк. Про це він повідомив у своїх соцмережах, зазначивши, що для такого рішення йому знадобився час.

"Друзі, вчора розпочався мій шлях в ЗСУ. Рішення добровільне та виважене, на яке я і так зважувався занадто багато часу. Все необхідне отримав, найближчий місяць проходитиму базову підготовку. Годують смачно, люди навколо душевні, з усім іншим розбиратимуся походу", - написав артист у Instagram, а також оприлюднив кадр, на якому позував у військовій формі.

Читайте також: За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі.

Сергій МартинюкФото: instagram.com/sergiy_kolos

Тим часом у коментарях колеги музиканта та його шанувальники подякували за свідому позицію. "Ти та людина, яка зробила правильний крок", "Бережи себе, Сергію! Так, це чудовий приклад. Хай все складається найкращим чином", - зазначили деякі підписники.

До слова, Сергій Мартинюк демонструє активну громадянську позицію ще з початку 2000-х років. Він був учасником Помаранчевої революції, а у 2007 став ідейним натхненником та одним із співорганізаторів фестивалю "Бандерштат".

У 2009-му разом із Андрієм Олексюком, який на той момент був басистом гурту "Вода", створив музичний колектив "Фіолет", який в подальшому став одним із найпопулярніших поп-колективів України. У списку їхніх найвідоміших композицій хіти: "Кохаю", "Бібліотека", "Тиша" та інші.

Читайте на тему: Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів.

Фото: instagram.com/sergiy_kolos

За роки своєї діяльністі "Фіолет" випустив чотири повноцінні альбоми, здійснив десятки всеукраїнських турів та має тисячі слухачів по всій Україні.

Мартинюк - уродженець Рівненської області, міста Дубно. Після школи закінчив історичний факультет за спеціальністю "Політологія" у Східноєвропейському Національному університеті імені Лесі Українки, що розташований у місті Луцьк. Окрім музичної кар'єри, також займається письменництвом: написав роман "Капітан Смуток", збірку віршів "Реп'яхи" та ін.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля