Лайм

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Музикант озвучив деякі подробиці

16 травня, у День вишиванки, Олександр Положинський відзначив два роки своєї служби у ЗСУ. З цієї нагоди виконавець, лідер гурту "Тартак" поділився деякими своїми висновками після здобутого досвіду.

Так, у Instagram артист опублікував пост та показав себе у військовій формі. У публікації він зазначив, що цей комплект форми згорів на Вуглегірській ТЕС. Окрім того, 51-річний музикант написав, що на своєму місці робить усе від себе від себе залежне, додавши, що "супер-воїна з нього не вийшло, проте і сорому за себе він не відчуває".

Читайте також: Чому не на фронті: що говорять про можливість мобілізації українські актори і співаки.

Олександр Положинський.Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

"Сьогодні два роки, як я вперше вдягнув український піксель. Супер-воїн з мене не вийшов, але роблю, що можу, так добре, як можу. Особливо собою на пишаюся, але мені за себе й не соромно. Дякую тим, хто були поруч, хто є поруч, хто будуть поруч, і всім, хто підтримували й підтримують. А цей комплект форми згорів на Вуглегірській ТЕС. Шкода - класний був", - зауважив знаменитість. У коментарях колеги та шанувальники подякували Положинському за захист, а також залишили для нього купу приємних надихаючих слів.

Олександр Положинський став на захист рідної країни з перших місяців повномасштабного російського вторгнення. Після року року служби в ЗСУ у нього з'явилися проблеми зі здоров'ям, зокрема співакові зробили кілька операцій на очах. Раніше у соцмережах він розповідав про свій стан детальніше.

У листопаді минулого року зірка повідомив про переведення в новий підрозділ. Нагадаємо, у травні 2022-го він став солдатом 47-ї омбр Магура, і там його служба склалася не так як він того очікував.

Читайте на тему: Була бронь від Мінкульту: Євген Клопотенко висловився щодо можливої мобілізації.

Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

"Минулого тижня я остаточно попрощався з 47 ОМБр. Дякую своїм командирам, хлопцям і дівчатам, які були поруч. Для мене велика гордість і честь бути невеликою частиною нашої спільної історії. Світла пам'ять полеглим! Я офіційно почав службу в новому підрозділі ЗСУ. Сподіваюся продовжувати бути корисним тут. Готовий до виконання нових наказів та завдань", - ділився він.

Для довідки: Олександр Положинський - український співак, шоумен, лідер гурту "Тартак", який був створений у 1996 році. Влітку 2022 року випустив пісню, яку присвятив волонтерам. У квітні цього року знаменитий українець доєднався до Армія FM як радіоведучий з програмою "Вечірній По".




  • Командує взводом: раніше Фоззі з ТНМК розповів про сина Ігоря Пелиха, який служить у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ

Воїн ЗСУ з "Голосу країни" знову став батьком: його дружина-військова народила третю дитину

Військовослужбовець ЗСУ і суперфіналіст шоу "Голос країни-13" Юрій Городецький втретє став батьком - його дружина Юлія народила сина Олександра