Лайм

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Зірка показала зворушливі кадри з пологового

Іванна Онуфрійчук, яка нещодавно висловлювалася на тему пологів за кордоном, вперше стала мамою. Радісною звісткою 37-річна ведуча і модель поділилася у своїх соцмережах.

Так, у Instagram знаменитість оприлюднила кадри з пологового будинку. На фото можна побачити крихітні ручки малюка, а також щасливу матусю, яка тримає на руках свого первістка. "Наша радість, наше щастя, наш Всесвіт! Ми чекали на тебе все життя", - підписала зворушливі світлини вона.

Читайте також: Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

У коментарях колеги та шанувальники не шкодують для Іванни та її обранця приємних слів. Юзери вітають пару з появою довгоочікуваної дитини і бажають хлопчику щасливого, довгого і здорового життя.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Як відомо, Онуфрійчук народила в одному з пологових Швейцарії, де мешкає разом зі своїм коханим, казахським мільйонером на ім'я Алмаз. Раніше вона ділилася, що вони з обранцем планують партнерські пологи, тому, ймовірно, чоловік був присутній при народженні сина.

Стать дитини відома українка розкрила за кілька тижнів до пологів. Вона влаштувала вечірку baby shower, під час якої стало відомо, що в них із чоловіком народиться син.

Читайте на тему: Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Іванна Онуфрійчук і Алмаз одружилися у 2021-му році. У минулому зірка ділилася, що вони планували вагітність заздалегідь, оскільки розуміли, що їм обом уже далеко за 20-ть. Задля цього пара додала у своє життя певні звички, а також протягом якогось часу приймала необхідні вітаміни.

Крім того, Онуфрійчук зазначала й те, що планує, щоб її дитина росла в інтернаціональному середовищі:

"Я поважаю свого чоловіка і його походження, тому, думаю, що дитина буде пізнавати мови, традиції, спосіб життя і релігії обох батьків, любити й поважати обидві культури. Але особисто для мене важливо прищепити їй цінність саме українського коріння, щоб вона знала мову, історію, культуру - все те, що знаю я. І щоб могла нести це у світ після мене".

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також