Лайм

Крові було багато: співак Юлік розповів, як врятував харків'янина за кордоном

Музикант озвучив подробиці та показав фото

Виконавець Юлік (справжнє ім'я - Назарій Гук) розповів про історію порятунку українця в Іспанії. Чоловік на ім'я Дмитро ледь не потонув у морі. На щастя, на допомогу йому пройшов артист, який допоміг вибратися.

Деталі цього інциденту музикант озвучив на своїй сторінці в Instagram. За словами Юліка, наразі він знаходиться в Іспанії в рамках свого благодійного туру. У перерві між виступами 34-річний чоловік прогулювався набережною та побачив, як на допомогу хтось кличе. Згодом з'ясувалося, що це був Дмитро - літній харків'янин, який є священнослужителем.

Читайте також: Став іншою людиною: Огнєвіч розповіла про батька, який рятує українських військових.

Фото: instagram.com/julikofficial

Чоловік травмував шкіру, він страждає на варикоз, і через це не міг самостійно вибратися на сушу. На допомогу йому прибіг Назарій, який також викликав поліцейських. На місце приїхала і швидка.

"Це Дмитро, він священик родом із Харкова. Літній чоловік, який через варикоз пошкодив собі вену та ледь не втопився у морі. Добре, що в закордонних благодійних турах вивчив трохи іспанської мови", - зазначив співак.

"Якщо що, я не відпочиваю, а домовляємось про новий тур Іспанією. Вже невдовзі буду вдома", - уточнив він.

Читайте на тему: Дивом вижила: Оксана Білозір заявила про отруєння у період своєї роботи в Мінкульті.

Фахівці надали харків'янину необхідну медичну допомогу, і наразі з його станом усе добре. Юлік додав, що Дмитро отримав глибоке поранення і втратив чимало крові: "Радий, що все в порядку. Крові було багато".

Фото: instagram.com/julikofficial

До слова, Юлік раніше співпрацював з виконавцем DZIDZIO у складі його гурту, поки у 2017 році не оголосив про початок сольного шляху. Найвідомішими його композиції є такі: "Квіти", "Просто обійняти", "Пригорну". У період повномасштабної російсько-української війни музикант регулярно влаштовує благодійні заходи, під час яких збирає кошти на потребу ЗСУ. Лише за минулий рік він зібрав суму в близько 65 тисяч євро.

Окрім співів, чоловік також є композитором, саундпродюсером та ведучим івентів. У 2021 році був зірковим експертом проекту "Співають всі", який виходив на телеканалі Україна.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля