Лайм

Прожили півроку: Влад Міцкевич відзначився новою скандальною заявою про стосунки з Поляковою

Чоловік озвучив інші деталі цієї історії

Учасник "МастерШеф" Влад Міцкевич вчергове заговорив про роман з Олею Поляковою. Після заяв про спростування стосунків між ними чоловік сказав, що вони таки зустрічалися та навіть півроку жили разом.

Особисті подробиці кулінар розсекретив у відео, яке опублікував у TikTok. У ролику він розповів, що певний період часу був сильно закоханий в неї та мав сподівання на рахунок того, що їм все-таки вдасться створити сім'ю. У якості вагомого аргументу Міцкевич оприлюднив кадр, на якому позував з виконавицею у ліжку.

Читайте також: Чоловік MamaRika романтично привітав співачку з днем народження на тлі заяв про кризу у шлюбі.

скриншот з відеоФото: tiktok

"Прожили півроку, у стосунках були більше. Я її дуже сильно кохав. Дуже сильно. Багато речей зробив таких, які можна вважати сміливими і сильними по-чоловічому. Я був у рожевих окулярах, я був закоханий, але мене задовбало бути в амплуа коханця, якого весь час никають. Чому я на це повівся? Тому що я був сильно закоханий. Мені здавалося, що ми хочемо зробити сім'ю, щось цінне. Я намагався контактувати з усіма з її кола, щоб усе було ок. Намагався бути для неї другом, партнером, чоловіком", - сказав Владислав.

Блогер заявив, що розсекретив інформацію про стосунки з Поляковою на тлі образ на неї. За його словами, коли вони розходилися, то артистка нібито ночувала в їхній квартирі з іншим чоловіком, і саме тоді ображений Міцкевич почав публічно висловлюватися на тему роману зі знаменитістю.

"Ми того вечора з Олею вирішили не спілкуватися, не бачитися, розходилися. Вона попросила один день переночувати у нас вдома. Я кажу: "Нема питань, я поїду з дому, мене там не буде". Я дізнаюся, що коли вона там ночувала, вона там ночувала з якимсь ще чоловіком. Вона була там з другом. Мене це обурило. Я приїхав на емоціях, їх там вже не було", - зазначив він.

Читайте на тему: В мережу потрапили фото Камалії зі слідами побоїв на обличчі: співачка відреагувала.

Фото: instagram.com/mitskevychvlad

Сама ж Полякова, ще раніше реагуючи на заяви Міцкевича, назвала всі його твердження "п'яно-наркотичними сторіс". Також зірка говорила, що працювала з Владиславом і він часто був у неї в гостях. Вона казала й те, що не хоче судитися із чоловіком, і додавала, що звільнила його через спиртне та наркотики.

У той час кулінар практично одразу після "зливу" роману зі співачкою презентував пісню під назвою "Королева".

Продюсер Полякової Ясинський зазначав, що подібними скандальними заявами Міцкевич захотів пропіаритися, однак така спроба виявилася не надто вдалою:

"Що отримала ця людина і що вона втратила? Вона втратила дружні стосунки з людиною, яка їй довіряла, вона втратила певні репутаційні активи. Що він отримав, ну не багато чого, скоріше це був невдалий крок для особистого піару, дуже такий брутальний, на мій погляд, не красивий і не чоловічий. Заради чого ти пожертвував дружніми стосунками з людиною, яка тобі довіряла?".

Читайте на нашому сайті: Такі знімки є і у мене: продюсер Полякової прокоментував її поцілунки з Владом Міцкевичем.

Користувачі мережі у коментарях під роликом Владислава засудили його за негідну "нечоловічу поведінку". Чимало юзерів погодилися з думкою Ясинського про те, що у такий спосіб чоловік хоче вчергове пропіаритися на імені Полякової.






Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня