Лайм

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

У мережі чоловік стикався з критикою

Михайло Заливако - головний герой романтичного реаліті "Холостяк-11", де у фіналі він обрав Анну Богдан, колишню дружину екскерівника офісу президента Андрія Богдана. Що відомо про життя чоловіка сьогодні, його ставлення до повномасштабної війни та чутки про нові стосунки - читайте далі на сторінці.

Читайте також: Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук.

Михайло ЗаливакоФото: instagram

Михайло став "Холостяком-11" сезону, який вийшов на екрани у 2021 році. Чоловік є уродженцем Харкова, народився 28 вересня 1987 року, заснував власну логістичну компанію. У вільний від роботи час захоплюється спортом та обожнює екстрим: за його плечами - сходження на Ельбрус за маршрутом першопрохідців.

У фіналі романтичного шоу Заливако обрав Анну Богдан. Вона за освітою є маркетологом, але працює у туризмі. Дівчина також обожнює екстремальні види спорту, і це і стало однією зі спільних точок інтересу колишньої пари.

Заливако і Анна Богдан були разом близько року.Фото: instagram

Після завершення проекту Анна та Михайло зустрічалися близько року та навіть встигли пожити разом. У період стосунків вони регулярно публікували романтичні фото разом, зроблені на відпочинку, в ресторанах та просто під час прогулянок.

У червні 2022 року закохані оголосили про розрив, чим здивували прихильників. Згодом, після цієї новини, у мережі почали з'являтися чутки про те, що вони нібито поновили стосунки та знову разом. Юзери обговорювали новину про те що у Львові Заливако і Богдан ніжно обіймалися та чоловік навіть носив дівчину на руках.

Проте Анна заперечила подібні твердження, зробивши у соцмережах заяву, що між ними немає ніяких стосунків. "Скоро буде рік, як ми розійшлися. У кожного давно своє життя", - написала вона.

Богдан заперечувала чутки про відновлення стосунків з чоловіком. Фото: instagram

Пізніше Заливако запідозрили у романі з Дашею Квітковою, колишньою дружиною ще одного "Холостяка" Нікіти Добриніна, з яким вона розійшлася влітку минулого року. До подібних коментарів призвела ДТП, винуватицею якої стала блогерка-мільйонниця. Тоді на місце події прибув Михайло, який захищав дівчину. На тлі цієї ситуації підписники заговорили про те, що між ними є ймовірні стосунки.

Окрім того, підтвердження цьому вони знаходили ще й у тому, що і блогерка, і чоловік публікували фото в однакових ліфтах. Але згодом Квіткова розвінчала ці припущення, заявивши, що вони з Михайлом є просто сусідами і мешкають в одному житловому комплексі. Тоді ж вона також запевнила, що її серце вільне, і якщо вона буде готова розповісти про якісь зміни у своєму особистому житті, то обов'язково зробить це.

"Ми з Мішею просто сусіди, просто живемо в одному житловому комплексі", - сказала Даша і дала зрозуміти, що наразі вона не має стосунків. "Моє серце не зайняте, воно абсолютно вільне", - додала вона.

Читайте на тему: Що стало з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя у США.

у мережі пліткували про стосунки Квіткової і Заливака.Фото: скриншот

Громадянська позиція Михайла Заливака

У період повномасштабної війни бізнесмен виїжджав до США, звідки публікував фото у соцмережах. Більше того, свою сторінку він продовжує вести російською мовою, хоч і крайній пост датується ще вереснем минулого року.

Така позиція з боку чоловіка викликає неоднозначну реакцію в інтернет-користувачів. Нерідко під його постами можна побачити гнівні коментарі на рахунок того, що він виїжджав за кордон та продовжує спілкуватися російською. нНа запитання юзерів про те, як Заливако вдалося виїхати до Нью-Йорка ще у вересні 2022 року, він так і не відповів.

Читайте на нашому сайті: Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії.

Заливако у Нью-Йорку у жовтні 2022 року. Фото: instagram

Пізніше стало очевидним, що Михайло повернувся до Києва. На його сторінці почали з'являтися ті самі фото з ліфта, як і у Квіткової. Наразі за його сторінкою в Instagram слідкують близько 143 тис користувачів, однак він веде свої соцмережі не надто активно. У свіжих stories чоловік похвалився знімками у ліфті, а також показав перебинтований палець.

свіжі stories чоловіка. Фото: instagram

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)