Лайм

Новий "холостяк" Терен розповів, що його дратує в жінках

Терен прискіпливий до представниць прекрасної половини людства

Герой шоу "Холостяк" на СТБ, письменник, блогер і громадський діяч Олександр Будько (Терен), який розповідав про свою участь у шоу, мріє про красиву та доглянуту жінку. Знаменитість також розповів, що його відштовхує в жінках.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній, яке розмістили на YouTube-каналі української ведучої, він пояснив, на що звертає увагу в жінках. Терен додав, що може дуже швидко розчаруватися в омріяній жінці.

Читайте також: Джамала зворушила світлиною новонародженого сина.

Олександр БудькоФото: instagram.com/tsvit_terenu

"Відвернути насправді може інтелект, точніше його відсутність. Буває, дивишся на жінку й думаєш: "Вау, супер. Оце мрія". І коли з нею починаєш спілкуватися, розумієш, що людина не "в'їжджає". І ти такий: "Ого?!" І просто за секунду омріяна жінка стає тобі бридкою через свої висловлювання, погляди на життя, неприйнятні для мене. І ти такий: "Ні, це не моя історія", – висловився Терен.

Він наголосив, що дуже важливо, щоб його обраниця була симпатичною та доглянутою.

"Це показує її рівень навіть любові до себе. Якщо любиш себе, то любиш і інших людей. Принаймні я так живу. Я люблю доглядати за собою, і мені важливо, щоб це робила й жінка. Мені важливо, щоб вона мала гарний вигляд. Мені приємно, коли я йду красивий і поруч зі мною йде красива жінка", – підкреслив він.

Раніше ми писали, що Євген Клопотенко пояснив, чому не вступив у ЗСУ. Знаменитість не міг уявити себе без улюбленої справи.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Буде що сказати в суді: адвокат Тімберлейка прокоментував арешт співака через "п'яне" водіння

Адвокат Джастіна Тімберлейка заявив, що має намір рішуче захищати співака в суді, якого звинувачують у водінні у нетверезому стані

Олександр Терен відповів, чи може на "Холостяку" закохатися у жінку з дитиною

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр Терен Будько розповів, чи готовий будувати стосунки з жінкою з дитиною

Війна на виживання українців: лідер гурту "Фіолет" пояснив, чому пішов на фронт на третій рік вторгнення

Український музикант, письменник та лідер рок-гурту Фіолет Сергій Мартинюк зізнався, через що вирішив піти на фронт лише у 2024 році