Лайм

Більше користі на своєму місці: Євген Клопотенко пояснив, чому не вступив до ЗСУ

Кулінар активно поширював інформацію про війну

Український кулінар Євген Клопотенко, який мав скандал із виданням "Заборона", розповів, чому на початку великої війни в Україні не долучився до військової справи та не пішов у територіальну оборону. Про своє рішення знаменитість ні на мить не пошкодував.

В інтерв’ю ТиКиїв Євген пояснив, що тоді він жив за межами великого міста, у невеличкому селищі, відповідно не бачив сенсу йти в тероборону. Він вирішив продовжувати займатися улюбленою справою.

Читайте також: Був варіант залишитися: Ольга Цибульська пригадала пропозиції будувати кар'єру у Росії.

Євген КлопотенкоФото: instagram.com/klopotenko

Шеф-кухар додав, що, займаючись кулінарією та спілкуючись з різними людьми, він більше приніс користі, адже активно просував гастродипломатію та розповідав світу про війну в Україні.

"Я намагався подбати про безпеку родини та своєї команди. До того ж перебував тоді за містом і, приміром, вступати до тероборони в маленькому селі не бачив сенсу. Також розумів, що принесу більше користі на своєму місці. Адже від першого дня великої війни ми з командою підтримували українців через їжу. Я активно займався гастродипломатією та у світовому інфопросторі розповідав про події в Україні. І тривалий час був зосереджений лише на цьому", - пояснив Клопотенко.

Також Клопотенко пригадав, що у перший день закону про мобілізацію він пішов у ТЦК, аби оновити дані.

Раніше ми писали, що Дмитро Ступка пояснив, чому погодився на зйомки в пропагандистському фільмі. У стрічці актор знімався зі своїм батьком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ