Лайм

Мадонна висловилася на захист українських дітей та підтримала Саміт миру у Швейцарії: відео

У коментарях українці подякували зірці за свідому позицію

Американська співачка Мадонна, яка раніше виходила на сцену з українським прапором, вкотре продемонструвала солідарність з нашою країною. У соцмережах вона оприлюднила ролик на підтримку дітей, які постраждали внаслідок війни.

У відео виконавиця згадала у тому числі і про маленьких українців, яких російські загарбники незаконно вивезли на свої території. На опублікованих відеокадрах зафіксовані діти у різних країнах та містах, що вимушено зіштовхнулися з війною та стражданнями.

Читайте також: Представниця Польщі на "Євробаченні-2024" зворушливо підтримала Україну: відео.

Фото: instagram.com/madonna

"Скрізь, де відбувається війна, страждають діти. Україна, Палестина, Ізраїль, Ємен, Сирія, Нігерія, Конго, Малаві... Цей список не має кінця. Можливо, ми не багато в чому згодні, але я молюся, щоб ми всі погодилися з тим, що наших дітей потрібно захищати", - йдеться у пості артистки.

Знаменитість зауважила, що вже 15 червня світові лідери зберуться у Швейцарії на Глобальний саміт миру, який буде присвячений припиненню війни в нашій країні та поверненню понад 19 тис українських дітей, депортованих до країн-агресора.

"Я виступаю за мир для всіх дітей у всьому світі. У всьому світі. І я ніколи не зупинюся! Я сподіваюся, що ви приєднаєтеся до мене", - також зазначила зірка.

Читайте на тему: Закликали світ підтримати Україну: Гіларі Свенк та Алісса Мілано стали амбасадорами United24.

Підтримку по відношенню до України Мадонна продемонструвала ще в перші дні повномасштабного російського вторгнення. 26 лютого 2022 року вона засудила кровопролитну політику Путіна та висловила слова підтримки Україні.

"Безглузде і базоване на жадібності вторгнення Росії в Україну має бути зупинено! Будь ласка, надішліть гуманітарну допомогу, щоб допомогти мільйонам громадян України, чиїх життів торкнулася ця криза в цей момент. Путін порушив усі наявні договори про права людини. Путін не має права намагатися стерти існування України. Ми підтримуємо вас, президенте Зеленський! Ми молимося за вас і вашу країну! Благослови вас усіх", - йшлося у публікації Мадонни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога