Лайм

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Хлопець пішов стопами матері

Ірина Білик – мама двох синів. Співачка виховує 24-річного Гліба від моделі Андрія Оверчука та 8-річного Табриза, який з'явився у шлюбі з московським фотографом Асланом Ахмадовим, який розпався у 2021 році. Який вигляд має старший син 54-річної артистки і де він знаходиться під час повномасштабної війни в Україні - далі у нашому матеріалі.

Читайте також: Це ганьба для нього: Ірина Білик розлютилася на колишнього чоловіка через концерт у Москві.

Гліб Оверчук Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Первістка виконавиця народила 18 червня 1999 року. Батьком Гліба став модель Андрій Оверчук, з яким Білик була у стосунках із 1998 по 2002 рік. Пара не була в офіційному шлюбі. Співачка розповідала, що на той момент вона вже мала певний статок, тож не хотіла розписуватись. Подейкували, що стосунки Білик та Оверчука дали тріщину через зраду чоловіка.

Андрій Оверчук з маленьким Глібом Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Гліб Оверчук захоплюється музикою, має свій гурт. На відміну від своєї зіркової мами, хлопець вибрав рок напрямок. У соцмережах юний рокер часто показує кадри своїх виступів, де грає на гітарі або ударних.

В інтерв'ю JetSetter Гліб розповідав, що заробляти почав із дрібних робіт на фрілансі, а також допомагав друзям, чим тільки міг – від звукорежисури до графіки. Пізніше довгий час працював із болгарським письменником.

Читайте також: Моє серце ніколи не буває вільно: Ірина Білик заінтригуала змінами в особистому житті.

Ірина Білик зі старшим сином Фото: facebook.com

Син Ірини Білик має власний стиль, який формував кілька років. Створювати образи йому допомагала дівчина Аліса, яка мало не стала невісткою української зірки.

"Свій стиль я виробив не одразу, довго мені допомагала Аліса, але зараз схиляюся до трендів 70-х, 80-х. Тоді навіть ті, хто не вмів одягатися, були стильними. Часто на вулиці на мене дивно дивляться, бо в пострадянському просторі люди напевно не звикли бачити людину в яскравому вбранні", - розповідав Гліб у 2021 році.

Нині на сторінці хлопця в Instagram можна побачити його фото у готичних образах.

Фото: instagram.com/hlibover.mp4

Гліб та Аліса познайомилися ще в школі, але довгий час просто дружили. Через п'ять років хлопець поцілував дівчину на концерті Валентина Стрикало під пісню "Все вирішено, мама я гей". "Це вкрай іронічно, тому що у Аліси у мене ніколи не було серйозних стосунків, і дуже багато хто думав, що я гей", - розповідав він.

Фото: jetsetter.ua

Пара зустрічалася понад п'ять років і навіть замислювалися про шлюб, але минулого року Гліб почав ділитися у соцмережі романтичними кадрами з новою дівчиною Карлою.

Читайте також: Переніс інсульт і переїхав до Чернігова: куди зник харизматичний ведучий "Миколиної погоди".

Фото: instagram.com/k1llin_m4chine133769.skbn0444

Судячи з геолокації під дописами Гліба, нині він живе в Іспанії. За кордоном старший син Ірини Білик активно підтримує Україну. Хлопець ходить на мітинги на підтримку нашої країни та висвітлює у своєму блозі тему війни. Росіян він називає "помилкою планети".

"Вже 700+ днів помилка планети під назвою росіяни атакують український народ та продовжують руйнувати і забирати життя людей, які хотіли радісно жити поруч зі своїми близькими та друзями. Хотіли будувати своє майбутнє та піклуватися про своє оточення. Проте, кожне повідомлення про закритий збір чи знищену техніку окупанта викликають посмішку та мотивацію працювати", – написав Гліб в одному зі своїх дописів.

Фото: instagram.com/hlibover.mp4

Раніше ми розповідали, що відомо про переможницю шоу "МастерШеф-13" Аліну Бурик.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Принц Едвард з дружиною відзначають срібне весілля: новий портрет королівської пари

Герцог та герцогиня Единбурзькі показали нові фото з нагоди 25-ї річниці шлюбу

Після виїзду з України Олег Кензов виступить зі співаками-путіністами: що відомо

Український співак Олег Кензов з'явився на афіші фестивалю в Німеччині разом із зрадником України Джиганом та співаками-путіністами

Підтримка вбивць: Адель критикують через сукню російського дизайнера, який одягав окупантів

Відома британська співачка Адель оскандалилася через сукню російського дизайнера Валентина Юдашкіна, який створив військову форму для армії РФ