Лайм

Де зараз співак-ветеран Михайло Панчишин, який виграв "Голос країни-2023"

Чим займається музикант після перемоги у вокальному шоу

Восени 2023 року у Польщі відбувся 13-й сезон вокального шоу "Голос країни", переможцем якого став Михайло Панчишин - ветеран війни. Де зараз співак і чим займається після перемоги у європейському сезоні – далі у нашому матеріалі.

Читайте також: Що зараз із Павлом Табаковим - переможцем шоу "Голос країни" та зіркою проекту "Шанс".

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Михайло Панчишин – 26-річний військовослужбовець, який став ветераном після поранення на фронті. У 2017 році брав участь у шоу "Х-фактор", де переміг у команді Дмитра Шурова. Отримавши призові кошти на зйомки кліпу та запис пісні, Панчишин розпочав сольну кар'єру під псевдонімом Ptashkin.

Фото: instagram.com/yanptashkin

Після початку повномасштабної війни співак став на захист України. За час своєї служби він боровся за визволення Ірпеня, воював у Бахмуті. На Сході України захисник отримав поранення, 3 місяці провів у лікарні, а після одужання був звільнений від участі у бойових діях.

Фото: instagram.com/yanptashkin

Після повернення з фронту у грудні 2022 року Панчишин випустив пісню "Невідомий герой", яку разом із побратимами написав в окопі. З авторським треком про пережите на війні ветеран прийшов на "Голос країни-2023", який знімали у Варшаві.

"Я хочу стати голосом невідомих героїв, які впали в боях. Я хочу стати голосом країни, щоб підняти людей і ми швидше виграли війну", - сказав Панчишин на "сліпих прослуховуваннях".

Наставником Михайла на вокальному шоу був Артем Пивоваров, який, як зізнавався Панчишин, змалку був його кумиром.

Читайте також: Роками заробляли в Україні: хто з зірок-путіністів був наставником на шоу "Голос країни".

Фото: instagram.com/yanptashkin

У фінал "Голосу країни" Ptashkin потрапив разом з іншим військовослужбовцем ЗСУ Юрієм Городецьким. Перемогу глядачі віддали Панчишину. Результати голосування глядачів викликали бурхливу реакцію в соціальних мережах. Після фіналу люди почали сперечатися, чи справедлива перемога Михайла.

Деякі користувачі висловили думку, що Панчишин переміг у вокальному шоу лише завдяки тому, що є військовослужбовцем ЗСУ. Люди писали, що "Голос країни" - це насамперед про вокал, а не про учасників, які служили або служать на фронті.

"Це був сезон розчарування. Ганьба", "Для чого було це шоу, якщо з самого початку було зрозуміло, хто переможе?", "Сьогодні я вперше повірив, що тут все підлаштовано", "Я не хейтер, проте точно можу сказати, що були учасники набагато сильніші", – писали коментатори.

Хейт у бік Панчишина тоді прокоментував продюсер вокального шоу Володимир Завадюк. Він написав: "Голос країни" - це завжди про час, коли ми живемо. Перемогли ЗСУ. Гордість. І подяка всім учасникам та тренерам. І нашим глядачам, що з нами через роки".

Після перемоги в шоу "Голос країни-13" Михайло Панчишин вирішив продати переможний кубок, щоб зібрати кошти на підтримку підрозділу "Бойові Бобри", в якому він служив.

Фото: instagram.com/yanptashkin

У лютому 2024 року переможець "Голосу країни-2023" повідомив, що припинив співпрацю зі своїм продюсером Іоаном Зенковим, з яким разом долучився до лав київської тероборони на початку великої війни.

Панчишин сказав, що у нього з Зенковим був невеликий конфлікт, який вже закінчився, і вони не мають претензій один до одного. Проте співак і продюсер вирішили більше не працювати разом. Зі слів Зенкова, вони з Михайлом залишилися друзями, і тепер виконавець продовжить займатися музикою окремо.

Фото: instagram.com/yanptashkin

Вже в березні 2024 року Ptashkin натякнув, що створює свій рок-гурт, про який давно мріяв.

"Рівно рік тому відбувся наш сольний концерт. Зараз ми не пропали! Ми давно не відчували стільки вогню всередині! Дякую тим, хто вірить. Незабаром буде багато новин. Незабаром буде рок", - анонсував Панчишин в Instagram.

Читайте також: Як склалася доля Олександра Клименка - священика, котрий переміг на "Голосі країни".

Фото: instagram.com/yanptashkin

У тому ж місяці Михайло Панчишин отримав відзнаку "За відвагу" від 242 окремого батальйону сил ТрО ЗСУ. А у вересні 2023-го воїн був нагороджений медаллю "За військову службу Україні".

Особисте життя Михайла Панчишина

Під час зйомок "Голосу країни-2023" у Михайла зав'язалися романтичні стосунки із суперницею по шоу Веронікою Коваленко. Пара довго приховувала свій роман, а на початку березня 2024 року у всьому зізналася.

Фото: instagram.com/veronika.kovalenko_official

Спочатку 26-річний Панчишин та 19-річна Коваленко випустили спільний трек "Нетверезий", в якому відверто розповіли про свої стосунки, які зародилися з варшавського роману під час зйомок шоу "Голос країни" у Польщі.

Пізніше закохані підтвердили новину у короткому інтерв'ю. "Ми ходили ховалися, щоб нас ніхто не помітив і не дізнався, що ми зустрічаємось. Ми ховалися, а потім такі: зробимо кліп, а там поцілуємося", - сказав Михайло.

"Ми раз пішли погуляли, посиділи, поговорили три години. Два, три, чотири рази. Потім ховалися тими павільйонами. Наша команда, напевно, здогадувалася. Але нам було прикольно, ми відчували себе інкогніто, це був азарт", - розповіла Вероніка їхню історію

Слова обраниці Пташкін доповнив красивою фразою: "Нехай любов буде головним двигуном, який вас буде рухати в житті. Як у нас з Веронікою".

Фото: instagram.com/veronika.kovalenko_official

Однак кохання виявилася недовгим. На початку квітня Вероніка повідомила, що вони з Михайлом розірвали стосунки і натякнула на його зраду. Відповіді на всі запитання співачка розповіла у пісні "Вибачу за зиму", яка стала продовженням треку "Нетверезий".

"Ще одна автобіографічна пісня, яка розкаже Вам про кінець стосунків, а також про те, що призвело до їх фіналу. Нажаль хепіенду не буде. У цій відеороботі мене підтримали успішні молоді дівчата, які надали свої архівні відоси, щоб завдяки ним аудиторія побачила сльози, викликані зневажливим ставленням хлопців до них", - написала Коваленко під відео.

"Коли у мене планувався реліз, ми вже не були разом і розійшлися саме з тієї причини, яку ви всі знаєте. Але я планувала повідомити вам, що ми не пара для того, щоб не обманювати вас", - пояснила дівчина в Instagram та розповіла, які плюси винесла з цих стосунків.

Фото: instagram.com/veronika.kovalenko_official

Дізнайтеся також, що стало зі співачкою Оксаною Мухою - переможницею "Голос країни", яка боролася із раком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації