Лайм

Святослав Вакарчук знову побував на фронті та розповів про цікаве знайомство

Артист поспілкувався із письменницею Оксаною Рубаняк

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який часто виступає перед військовими на фронті, побував на сході України, де постійно відбуваються обстріли. Під час своєї подорожі він поспілкувався з письменницею Оксаною Рубаняк, яка долучилася до ЗСУ.

На своїй сторінці у Facebook Святослав Вакарчук оприлюднив спільний кадр з Оксаною Рубаняк, яка має позивний Ксена. Артист додав, що такі знайомства його надихають та вселяють віру, що ми переможемо.

Читайте також: Олена Кравець потрапила у скандал із військовою медикинею.

Святослав з Оксаною РубанякФото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

"Мої поїздки на фронт мають одну перевагу: вони дають можливість знайомитись з людьми, які мене надихають. Скажу відверто, що на фронті таких людей зараз значно більше, ніж поза ним. Одна з таких — Оксана Рубаняк, позивний Ксена. Письменниця, яка стала воїном. З такими людьми хочеться йти вперед. До Перемоги!", — написав він.

Підписники музиканта відзначили, що фото є дуже позитивним, а також наголосили, що підтримка на фронті дуже потрібна.

Також нещодавно Вакарчук розповідав про життя у Харкові – місті, яке постійно потерпає від ракетних обстрілів.

Додамо, що Оксана Рубаняк є українською поетесою, письменницею та громадською активісткою. Після 22 лютого 2022 року жінка долучилася до територіальної оборони, а згодом і до лав ЗСУ. Перебуваючи у кулеметному взводі 72-ї окремої механізованої бригади, отримала поранення. Вилікувавшись, повернулася до служби. На початку 2024 року стала командиркою взводу ЗСУ.

Раніше ми писали, що Женя Галич розповів, як поєднує військову службу з творчістю. Чоловік навчився балансувати між різними напрямками своєї діяльності.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ