Лайм

ONUKA показала, як підросли її діти: затишні родинні кадри з рідного Чернігова

Співачка залишається з чоловіком та малечею в Україні

Відома українська співачка ONUKA (Ната Жижченко), яка минулого року народила другу дитину, продемонструвала в мережі свіжі знімки з Чернігова, де знаходиться родове гніздо артистки – дім її дідуся, а також написала про свої відчуття, коли приїжджає сюди.

Відповідні фото опубліковані в Instagram onukaofficial.

Читайте також: ONUKA розповіла, чому під час війни переїхала ближче до кордону з РФ та Білоруссю.

"Я спіймала себе на думці, що коли ми поверталися в Україну з туру, це було схоже на те, ніби ми летимо крізь орбітальний простір. Поспілкувавшись із людьми, які вже поїхали та трохи асимілювалися, я відчула, що їхня мрія бути в Україні справді стала мрією, а не метою. Дивлячись на те, що ми сіли в наш бус і ніби крізь світи проїхали в інший вимір, додому, це викликало навіть певне почуття заздрощів. Навіть я відчула цю заздрість до самої себе, що я можу здійснити цей міжорбітальний стрибок. Вдома Україна відчувається насправді спокійніше", - зазначила артистка.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Фото: instagram.com/onukaofficial

"Зрозумівши, що цього року я в черговий раз пропустила цвітіння бузку в саду, потім абрикоси та яблуні, далі - півонії, вирішила, що вже нема чого відкладати життя, яке ще є, на потім", - поділилася вона своїми думками з підписниками про прості радощі у складний воєнний час.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Також Ната Жижченко записала у свій щоденник пункт, що вона хоче приготувати для сім'ї вареники з червоною смородиною, коли вона дозріє.

"І хоча я усвідомлюю, що роблю максимум від того, що можу, є відчуття, що жити не на часі. Але ні. На часі", - вважає співачка і мама.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Фото: instagram.com/onukaofficial

Читайте також: Жити. Всупереч: ONUKA зворушила теплими фото з дідуся в Чернігові.

Також вона показала, як підросли її діти – 4-річний син Саша та однорічна донька Ліна. На фото малюки з'явилися у невимушеній обстановці: під час перекусів, у ванні або в обіймах ONUKA в той момент, коли вона читає їм казку на ніч.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Атмосферним відео на своїй сторінці themaneken поділився і чоловік ONUKA – музикант Євген Філатов. Він продемонстрував, як грає на музичному інструменті на ганку дерев'яного будинку з унікальним чернігівським мереживом, збудованим у далекому 1904 році, який вони реконструювали разом із дружиною. Біля нього спить у візочку донька Ліна, а неподалік сидить собака.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень The Maneken (@themaneken)

Цікаві новини для вас:

  1. Муки совісті: Костянтин Грубич зізнався, що має почуття провини через загибель доньки.
  2. Дружина 64-річного Сергія Тігіпка народила дочку: як назвали восьму дитину банкіра.
  3. Вони голодували: Наталя Могилевська розповіла про життя своїх дітей до удочеріння.

Новини партнерів

Читайте також

Ти змінила життя: Тімур Мірошниченко з дружиною зворушливо привітали донечку з 6-річчям

Ведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна у день народження доньки опублікували фото та відео з найяскравішими моментами її дитинства 

Ми одні з небагатьох: ексдружина Дзідзьо розповіла про стосунки з артистом після розлучення

Українська співачка Славія поділилася секретом, як їй вдалося зберегти добрі стосунки після розлучення з її ексчоловіком, артистом Дзідзьо  

Має право на свій вибір: Євгенія Власова стала на захист Потапа після низки скандалів

Популярна у 1990-х співачка Євгенія Власова заступилася за скандального репера і продюсера Потапа, якого неодноразово критикували в мережі