Лайм

Муки совісті: Костянтин Грубич зізнався, що має почуття провини через загибель доньки

Зірка поділився відвертими думками

У 2014 році, 10 років тому, Костянтин Грубич втратив доньку Олю внаслідок аварії. Ведучий, який раніше висловлювався про результати розслідування, зізнається, що досі має почуття провини через трагедію.

Відверто на цю тему шоумен наважився поговорити під час інтерв'ю зі Славою Дьоміним. Він зазначив, що якби тоді пішов зустрічати свою дитину, то, на його думку, все могло б статися інакше.

Читайте також: Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина.

Костянтин Грубич з донькою ОльгоюФото: ТСН

"Якби я пішов її зустрічати, цього б не сталося… Це мої муки совісті. Як я борюся з такими думками? Живу далі, молюся. До трагедії я не знав, що таке молитва, і взагалі релігія для мене була на рівні фольклору. Зараз це щось глибше, особливо в перші роки, - говорить чоловік. - Якщо буде злість на Бога, то це лише в плюс дияволу. Не злість, а питання "Чому?". Я налаштовую себе так, що я отримаю відповіді тоді, коли буде мій час, і живу далі з впевненістю, що ми з Олею ще поговоримо. Інакше взагалі все втрачає сенс".

Крім того, Грубич назвав методи боротьби, які допомагають пережити втрату близької людини. Він закликав не соромитися власних емоцій, а також відволікатися якоюсь справою:

"Тут немає якогось одного рецепту. Час не допоможе, умовно допоможе якась робота. Щось треба робити, бажано, щоб ви розуміли, що це на якесь добро. Виплакатися потрібно, тому що сльози вони теж вичерпні. Я кілька років вже менше плачу, але в перші роки це був армагеддон. Я перестав боятись плакати, бо це дурниця. Якщо сльози є, значить вони для чогось придумані. Бояться плакати закомплексовані люди. Забудьте про свою стать у відношенні емоцій. Думайте про щирість і правдивість. Виплакатися, усамітнитися і шукати справу, яка б відволікала".

Читайте на тему: Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини.

Нагадаємо, Ольги Грубич не стало у 17-му віці. Близько опівночі вона поверталася додому та потрапила в ДТП - незнайомець збив її на пішохідному переході. Внаслідок зіткнення дівчина отримала серйозні травми, три тижні провела у комі. Лікарям не вдалося врятувати її життя.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ