Лайм

Знайшов баланс: Женя Галич розповів, як поєднує військову службу з творчістю

Музикант озвучив деякі свої думки

Женя Галич, лідер гурту O.Torvald, долучився до лав ЗСУ на початку повномасштабної війни. Як відомо, він служить у складі 135-го окремого батальйону 114-ї бригади ТРО ЗСУ, де займає посаду офіцера. Знаменитість озвучив подробиці військового життя та зізнався, що вже навчився поєднувати різні напрямки своєї діяльності.

Детальніше про це виконавець розповів в інтерв'ю "Фактам". Зокрема, він зазначив, що долучається до різних аспектів та дій, які наближують наближають нашу перемогу.

Читайте також: Командує взводом: Фоззі з ТНМК розповів про сина Ігоря Пелиха, який служить у ЗСУ.

Фото: instagram.com/jenia_galich

"Я казав, що знайшов баланс між військовою службою і творчістю, - пояснює він. - Зараз я – патріот своєї країни й людина, яка хоче зробити все для перемоги у всіх сенсах: військовому, культурному, політичному та соціальному. Я намагаюся інтегруватися в будь-які можливі напрямки для наближення нашої перемоги по всіх фронтах".

Галич зізнається, що його ніколи не обговорював із побратимами питання своєї публічності. Більше того, інших військових він називає набагато більшими зірками, ніж є він сам:

"Ми ніколи про це не говорили. Я служу в підрозділі з людьми, які є набагато більшими зірками. Зараз воєнний час, і головні зірки цієї країни – це військовослужбовці та військовослужбовиці - дівчата, якими я взагалі пишаюся неймовірно".

За останні три роки, як ділиться Євген, він ні разу не був у турі, а найдальший виїзд був до Львова, після чого він знову повернувся до військової справи.

"Я жодного разу не був у турі за три роки. Бував на разових концертах, виїздах. Найдальший виїзд був до Львова. Я приїхав, відіграв концерт, сів у поїзд, повернувся в Краматорськ", - каже він.

Читайте на тему: Побув близько тижня: Сергій Танчинець пояснив, чому пішов з тероборони на початку війни.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Також чоловік висловився стосовно нового закону про мобілізацію та чоловіків, які свідомо його порушують. Категорію таких людей він назвав "зрадниками" та "порушниками".

"Я не розумію, як можна пишатися тим, що ти зрадник. Ти зрадив себе, свою родину, свій дім, свою країну. На мій погляд, це виключно питання до виховання цих людей і до самоідентифікації. Одягаючи на себе футболку “ухилянт”, він чітко дає нам зрозуміти, хто він", - прокоментував це питання співак.

"Якщо говорити про закон, то перевищення повноважень з боку силовиків принижує кожного з військових, які захищають Україну, люди, які спекулюють на темі війни та роблять сюжети на користь російському ІПСО, також принижують кожного з військових і свою батьківщину, - додає артист. - Так, нам треба виправляти проблему рекрутингу, але закон про мобілізацію – це насамперед закон. Ті, хто його не виконує, є порушниками".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога