Лайм

Схожа на Одрі Гепберн: Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на параді Trooping the Color в Лондоні

Кейт Міддлтон обрала сукню, в якій раніше бувала на інших заходах

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка розповідала, як почувається під час лікування раку, вперше за тривалий час з’явилася на публіці. Вона побувала на параді на честь дня народження короля Чарльза Trooping the Color у Лондоні, де разом зі своїми дітьми спостерігала за церемонією винесення прапора з вікон кабінету генерал-майора.

На сторінці в Instagram Кейт зробила важливу заяву. Вона наголосила, що з нетерпінням чекає на парад з нагоди дня народження короля.

Читайте також: Тоня Матвієнко розповіла про хлопця старшої доньки і відповіла, чи готова стати бабусею.

Королівська родина на урочистостяхФото: instagram.com/princeandprincessofwales/

"Пам’ятний день на параді до дня народження короля. Дякуємо, що зробили цей день пам’ятним днем: від ірландських гвардійців, що тримають свій колір, до багатьох інших облич", - висловилася Кейт.

Кейт Міддлтон з дітьмиФото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Кейт для важливого заходу обрала образ, схожий на наряд Одрі Гепберн. Як зазначає The Guardian, вона була у перешитій сукні від Jenny Packham з бантом на грудях, яку носила кілька разів 2023 року. Образ доповнив капелюх Philip Treacy, клатч Mulberry та білі шкіряні туфлі Jimmy Choo. Шанувальники порівняли вишуканий образ зі знаменитою чорно-білою сукнею Одрі Гепберн із фільму "Моя прекрасна леді".

Одрі Гепберн у фільмі "Моя прекрасна леді"Фото: Скріншот

Також принцеса Уельська одягла брошку Ірландського гвардійського полку. Принцеса посміхалася та розмовляла зі своїми дітьми в кареті перед тим, як вони прибули на парад кінної гвардії у Вайтхоллі.

Кейт Міддлтон була на висоті цього дня незважаючи на непростий період у житті. Вона підтримала короля Чарльза, який так само, як і Кейт, має непросту хворобу, яка потребує ретельного та тривалого лікування.

Кейт Міддлтон і Чарльз IIIФото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Раніше ми писали, що принц Вільям висловився про стан здоров'я Кейт Міддлтон. Стан здоров'я своєї дружини чоловік прокоментував під час заходу з нагоди 80-ї річниці з Дня висадки союзних військ у Нормандії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)