Лайм

Тоня Матвієнко розповіла про хлопця старшої доньки і відповіла, чи готова стати бабусею

Зірка зізналася, що має дружні стосунки зі своєю дитиною

Від першого шлюбу Тоня Матвієнко має доньку Уляну, яку народила у 17 років. 25-річна дівчина, як відомо, вже має хлопця, з яким разом живе, і зіркова матуся не втручається у їхні стосунки.

Про це виконавиця розповіла в рамках програми "Ранок у великому місті". Так, вона зазначила, що вже кілька разів бачилася з обранцем своєї дитини, і наголосила, що дає повну свободу Уляні у побудові особистого життя.

Читайте також: Священнослужитель і військовий: Тоня Матвієнко розповіла про своїх рідних братів.

Матвієнко з донькою УляноюФото: instagram.com/tonya_matvienko

"Старша донька – мій друг. Я її хлопця бачила два рази. Так вона його береже і мене береже. Вони поживуть, наживуться, перевірить його. Вона знає, що часто можу якийсь неприємний коментар сказати, щось їй підказати, а вона хоче повністю сама", - висловилася на цю тему артистка.

Також Матвієнко зізналася, чи готова до онуків і якою бачить себе бабусею у майбутньому: "Я про це думала: "Боже, як це: у моєї Уляни буде дитина, а я буду бабусею?" Ну це класно". Антоніна додає, що буде хорошою тещею для свого майбутнього зятя та допомагатиме молодій родині: "Мені здається, я добра теща. Я така – усе в сім'ю, я їм усе можу віддати, подарувати.

Нагадаємо, з батьком Уляни Матвієнко була в офіційних стосунках близько 10 років, після чого вони розійшлися. У12-річному віці Уляна прийняла рішення жити з батьком, про що раніше відверто висловлювалася донька знаменитої Ніни Матвієнко:

"Був такий момент, коли ми з першим чоловіком розійшлися, і вона мені сказала, що поїде в ту сім'ю жити. Я саме потрапила на шоу "Голос країни", та сім'я вирішила, що в мене немає часу на Уляну, і сказали їй: "Давай ти у нас поживеш, поки мама буде співати". І переконали мою дитину. І тоді, щоб повернути старшу дочку, я стала для неї подругою. І все вдалося", - ділилася артистка.

Читайте на тему: Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері.

Тоня Матвієнко з доньками та чоловіком Арсеном МірзояномФото: instagram.com/tonya_matvienko

Після розлучення з батьком старшої доньки Матвієнко вийшла заміж вдруге - за музиканта Арсена Мірзояна, у стосунках з яким народила доньку Ніну. Вони узаконили свої почуття у 2017 році.

До слова, про свою першу вагітність на той момент 16-річна Матвієнко наважилася розповісти матері лише через два місяці. Ніна Митрофанівна тоді підтримала доньку та позитивно сприйняла новину про поповнення у родині, на відміну від оточення, яке почало критикувати Тоню. Колишньому обранцю знаменитості на той момент було 23 роки, його прізвище співачка приховує, а також говорила, що після розлучення не підтримує спілкування з ним.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ

Воїн ЗСУ з "Голосу країни" знову став батьком: його дружина-військова народила третю дитину

Військовослужбовець ЗСУ і суперфіналіст шоу "Голос країни-13" Юрій Городецький втретє став батьком - його дружина Юлія народила сина Олександра