Лайм

Слава Дьомін розповів, чому спілкувався з одіозними Спартаком Субботою та Анною Алхім

Ведучий пояснив, що не порушив жодного закону

Український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін, який потрапив під хвилю хейту, пояснив, навіщо спілкувався з сумнівним "психологом" Спартаком Субботою та блогеркою Анною Алхім. Славу критикували через те, що він тягне у медіапростір дещо дивних героїв.

В інтерв'ю для РБК-Україна Дьомін відповів на хейт щодо інтерв’ю із скандалістами та особами, які мають сумнівну репутацію. Слава уточнив, що зараз важко зрозуміти, що нормально, а що ні.

Читайте також: Онкохвора Кейт Міддлтон розповіла, як почувається під час боротьби з важкою хворобою.

Спартак Суббота і Анна АлхімФото: Колаж

"Щодо того, що кажуть, що я тягну таких персонажів. Я вважаю, що я не порушую жодного закону, який є в Кримінальному кодексі України. Який є в принципі в законодавстві. Це не державна зрада, брати інтерв'ю у громадянина України. Я не бачу в цьому жодної зради. Якщо цією людиною не займається СБУ, інші органи, тобто вона не під слідством. Відповідно вона - звичайний громадянин України, який також має право бути будь-де, в будь-якому публічному просторі", - висловився Слава.

Дьомін уточнив, що через свої інтерв’ю він намагається показати, чому та інша людина потрапила у скандал.

Говорячи про Анну Алхім Дьомін підкреслив, що вона принципово спілкується російською. Для ведучого така поведінка є зрозумілою, бо і він з російськомовної родини.

"Це цькування, це булінг людини за те, що вона не робить те, чого хочуть інші. Я за українізацію, я сам з російськомовної родини, але перейшов на українську. І нормально до такого ставлюся", - пояснив Дьомін.

А говорячи про Спартака, шоумен наголосив, що Суббота є справді неоднозначним персонажем, який має дивну поведінку.

"Мені було цікаво, чому він недоговорював певну інформацію, чому він саме так себе поводив з друзями і багато іншого. І мені стало в певний момент зрозуміло. А те, що мені закидають, що я їх тягну та підтримую - я ніде не говорив, що підтримую цих гостей…", – резюмував Дьомін.

Раніше ми писали, що Лілія Ребрик привітала маленьку доньку з важливим святом. Щаслива мама оприлюднила зворушливі кадри.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Продовжуєте зросійщувати суспільство: Гайтану захейтили за російську мову в соцмережах

Українська співачка Гайтана нарвалася на критику в мережі через спілкування російською

Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни

Езотерик Андрій Дуйко розповів про кінець війни в України - за його словами мирна угода буде підписана в лютому-березні 2025 року

Остапчук привітав молоду дружину з 24-річчям і показав їхні романтичні світлини

Відомий ведучий Володимир Остапчук звернувся до своєї молодої дружини, блогера та підприємця Катерини Полтавської у день її народження