Лайм

Принц Вільям висловився про стан здоров'я Кейт Міддлтон, яка лікується від раку

Чоловік відповів на питання

Принц Вільям висловився про самопочуття дружини Кейт Міддлтон, яка продовжує боротися з онкологічною хворобою. Стан здоров'я своєї обраниці чоловік прокоментував під час заходу з нагоди 80-ї річниці з Дня висадки союзних військ у Нормандії.

Так, під час урочистостей старшому сину короля Чарльза довелося відповісти на питання стосовно того, чи йде його дружина на поправку. Цим поцікавився один з ветеранів Другої світової війни, який був присутній на заході, повідомляє видання Hello.

Читайте також: Велика честь для мене: Девід Бекхем розсекретив подробиці зустрічі з Чарльзом III.

Фото: Getty Images

"Так. Вона дуже шкодує, що не може бути присутньою тут", - відповів чоловікові принц Вільям.

Крім того, представник королівської родини також зауважив, що бабуся Міддлтон служила в Блетчлі-парку, тому принцесі Уельській було б про що поговорити із ветеранами, які проходили службу в Блетчлі. Також головний спадкоємець британського престолу додав, що сподівається зустрітися з присутніми тут через п'ять років.

Тим часом видання People пише, що Валері Глассбороу, бабуся Кейт Міддлтон по-батьківській лінії, працювала на секретній шпигунській базі під час Другої світової війни та намагалася зламати ворожі коди.

Читайте на тему: Онкохворий Чарльз III і принц Вільям вперше за довгий час разом з'явилися на публіці: фото.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Нагадаємо, з онкологічним захворюванням принцеса Уельська бореться з початку цього року. Рак у неї діагностували у січні під час планової операції на черевній порожнині. На публіці вона не з'являлася з березня - з того моменту, як особисто повідомила про проблеми зі здоров'ям у відеозверненні.

Нещодавно у Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Міддлтон зможе повернутися до робочих обов'язків та вийти в люди, а подруга принцеси Уельської прокоментувала її стан у період боротьби з онкологією.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці