Лайм

Онкохвора Кейт Міддлтон розповіла, як почувається під час боротьби з важкою хворобою

Принцеса поділилася своїми планами

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка продовжує боротьбу з раком, відверто поспілкувалася з підписниками та розповіла про перебіг лікування хвороби. Міддлтон уточнила, що почувається добре та вірить у перемогу над підступною хворобою.

На сторінці в Instagram представниця королівської родини подякувала людям за моральну підтримку. Також вона поділилася своїми планами на майбутнє.

Читайте також: "Зникнення" Кейт Міддлтон: що відомо про місцезнаходження і стан принцеси Уельської.

Кейт МіддлтонФото: instagram.com/princeandprincessofwales/

"Я була вражена усіма добрими повідомленнями підтримки за останні пару місяців. Це справді змінило світ для нас із Вільямом і допомогло нам обом у важкі часи", - висловилася Кейт.

Вона додала, що лікування відбувається успішно, проте після проходження хіміотерапії бувають хороші та погані дні. "У ці погані дні відчуваю слабкість, втому, і відповідно потрібно дати своєму тілу відпочити. Але в хороші дні, коли ви почуваюся сильнішою, хочу максимально використати цей час", - уточнила жінка.

Кейт додала, що її лікування триватиме ще кілька місяців. "Я дуже хочу відвідати парад на день народження короля цими вихідними зі своєю родиною і сподіваюся приєднатися до кількох публічних заходів протягом літа", - поділилася своїми планами принцеса.

Кейт підкреслила, що вчиться бути терплячою. "Сприймаю кожен день таким, яким він є, прислухаючись до свого тіла та дозволяючи собі приділяти такий необхідний час, щоб вилікуватися", - резюмувала Кейт та подякувала усім, хто її підтримує, за розуміння.

Раніше ми писали, що принц Вільям висловився про стан здоров'я Кейт Міддлтон. Чоловік прокоментував ситуацію під час заходу з нагоди 80-ї річниці з Дня висадки союзних військ у Нормандії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ