Лайм

Погналися за довгим рублем: Віктор Бронюк різко висловився про співачок-зрадниць Лорак і Повалій

Лідер гурту "Тік" вважає, що співачки керувалися лише бажанням наживи

Соліст гурту "Тік" Віктор Бронюк вислов свою думку щодо поведінки відомих співачок Ані Лорак і Таїсії Повалії, які обрали країну-агресорку для реалізації своїх амбіцій. Путіністки досі спокійно заробляють криваві рублі та вирішили обрати громадянство РФ.

В інтерв'ю Оboz.ua Віктор Бронюк чітко окреслив мету перебування співачок-заробітчанок в Росії. За його словами, артистками керувало лише бажання наживи.

Читайте також: Тоня Матвієнко розповіла про хлопця старшої доньки і відповіла, чи готова стати бабусею.

"Що тут коментувати? Все і так очевидно. Вони хотіли туди потрапити, погналися за довгим рублем. А далі – це вже було питання внутрішніх згод з совістю. Але наскільки я розумію, ні одна, ні друга не знає, що це таке", - категорично сказав лідер гурту "Тік".

Віктор Бронюк додав, що російські виконавці завжди у компанії українських артистів підкреслювали банальну тезу про "братські народи". Бронюк пояснив, що завжди намагався спілкуватися українською, аби не порушували його кордони.

Віктор БронюкФото: instagram.com/viktorbronyuk_official/

"Ще студентами ми каталися по фестивалях, куди завжди приїжджали росіяни. Після виступів збиралися з гуртожитках, влаштовували такі собі вечори дружби. І завжди наставав такий момент, коли вони починали розганяти радянські наративи про те, що ми брати. Приходив час – і вмикався цей тумблер. І я своїм завжди тоді казав: "Переходимо на українську". Вони нічого з наших розмов не розуміли – ми кайфували", – пригадав Віктор.

Раніше ми розповідали, що Олена Кравець потрапила у скандал із військовою медикинею. Юлія Мала звернула увагу на використання її цитати у рекламі жіночої білизни на тлі обличчя Олени Кравець.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська з'явилася на пресконференції у бордовому костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

Дружина президента Володимира Зеленського Олена продемонструвала в мережі модний образ, що складається зі спідниці міді, піджака та туфель-човників  

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"