Лайм

Я в стосунках: Василь Вірастюк розлучився з дружиною та показав нову кохану

Стронгмен мав непросте розлучення з колишньою дружиною

Стронгмен Василь Вірастюк, який вже зізнавався, що зрадив дружину Інну, розповів, що офіційно розлучився з нею. Знаменитий чоловік уперше засвітив фото з новою коханою, яка молодша за нього на одинадцять років.

На сторінці в Instagram Василь розмістив кадр з молодою обраницею, яка народила йому четвертого сина. Він уточнив, що всі проблеми із розлученням вже позаду.

Читайте також: Де зараз Василь Вірастюк і яка трагедія ледь не зламала його життя.

"Я в стосунках. Сьогодні я можу говорити і писати про це відкрито. Закінчився безкінечний судовий процес, який тривав ще з жовтня 2022 року. Ще 10 травня Печерський суд м. Києва прийняв остаточне рішення щодо розлучення, і за 30 календарних днів, а саме 11 червня рішення вступає в силу", - розповів Вірастюк.

Вірастюк з новою коханоюФото: instagram.com/vasylvirastyuk/

Про те, що Василь Вірастюк розлучається з дружиною, з якою він протягом п’ятнадцяти років перебував у шлюбі, стало відомо минулого року.

Велика війна в Україні допомогла поставити крапку у стосунках. Саме те, що Інна виїхала з дітьми за межі України, і підштовхнуло пару до розлучення. Василь Вірастюк розповідав, що хотів помститися дружині.

Відповідно Василь закрутив роман з Іриною. До речі, він познайомився з нею ще в 2019 році, коли дівчина випадково підійшла до нього, щоб сфотографуватися із мужнім чоловіком. Спілкування ж їхнє почалося вже 2021 року, вони віднайшли одне одного в Facebook. А наразі пара має дев’ятимісячного сина Володимира.

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала закордон і перебувала там. Я думаю що це, як говорять, клин клином, тому що я той вчинок сприйняв також зрадою з її боку. Тому що зробила по-своєму. Можна було б так казати, якби ми проживали в Бородянці або в Броварах і росіяни перебували. А вона каже: "Ти знаєш, я поїду за кордон". Тоді так, окей, ми рятуємо дітей", – раніше розповідав спортсмен.

Василь Вірастюк з колишньою дружиноюФото: facebook.com/vasyl.virastyuk

Розлучення із Інною не було простим. Раніше ЗМІ повідомляли, що колишня дружина вимагала виплати аліментів у розмірі 80 тисяч грн на місяць. Своєю чергою Вірастюк заявляв, що не може платити таку суму, адже його зарплата складає 33 тисячі грн. Окрім того, через суд, експодружжя ділило спільне майно у вигляді чотирьох земельних ділянок і двох квартир.

Нагадаємо, що у Вірастюка четверо синів: старшому від першого шлюбу Адаму виповнилось 20 років, Олегові та Олександрові, яких народила Інна, - 16 та 7 років відповідно.

Раніше ми писали, що онкохвора Кейт Міддлтон розповіла, як почувається під час боротьби з важкою хворобою. Вона подякувала шанувальникам за моральну підтримку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ