Лайм

Воїн ЗСУ з "Голосу країни" знову став батьком: його дружина-військова народила третю дитину

У молодій сім'ї військовослужбовців поповнення

Український військовослужбовець Юрій Городецький, який у суперфіналі "Голосу країни-13" поступився місцем Михайлу Панчишину, втретє став батьком. Дружина "Голосу ЗСУ", яка також є військовослужбовицею, народила третього сина.

Приємною новиною на особистій сторінці в Instagram поділилася Наталія Могилевська, яка у перші місяці великої війни записала з голосистим воїном музичний тандем. Співачка опублікувала відео їхньої зустрічі в Одесі, зроблене напередодні пологів, і зворушливо привітала молоду сім'ю військових з поповненням.

Читайте також: Де зараз співак-ветеран Михайло Панчишин, який виграв "Голос країни-2023".

Фото: instagram.com/gorodetskii7906

"У родині Городецьких вчора народився хлопчик, Олександр. Ми бачилися два дні тому на концерті в Одесі. Вони хвилювалися, що від емоцій почнуть народжувати саме у залі. Так і сталося, наступного дня вони народили", - повідомила співачка.

Третій хлопчик подружжя-військовослужбовців народився у День батька, який в Україні відзначали 16 червня. "Кохана. Це найкращий подарунок на день батька. Я найщасливіший батько у світі. Безмежно вас люблю", - в Instagram звернувся Юрій до дружини і показав миле фото крихітної ніжки новонародженого.

Фото: instagram.com/gorodetskii7906

Наталія Могилевська також нагадала, як у травні 2022 року разом з Городецьким переосмислили свій хіт "Я кажу ні". Воїн і артистка записали кліп, в якому знялася й дружина бійця Юлія. Пара нерозлучна навіть на фронті і разом дають відсіч ворогові. Після початку російського вторгнення молоді батьки залишили двох дітей з бабусею, а самі подалися захищати країну.

Фото: instagram.com/gorodetskii7906

"Золотий голос наших військових - Юра Городецький. Пам'ятаєте, як я з ним "Місяць" співала? Це подружжя військовослужбовців, у якого вже є двоє дітей, але вони пішли воювати, захищати країну: і вона, і він. І щоб ви розуміли, вони - втілення головних меседжів всіх моїх вистав, всіх моїх концертів, що українці мають продовжувати жити, бути щасливими, нічого не боятися, народжувати, вагітніти. Вони прямо на фронті завагітніли, і ось сьогодні-завтра у них буде третя дитина, просто під час війни. Молодці", - каже співачка на відео, записаному напередодні народження маленького Олександра.

Переглянути цей допис до Instagram

Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Юрій Городецький родом з Одеської області. Ряди Збройних Сил України поповнив, коли йому було 18 років. Командир взводу 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу прославився у мережі ще до початку повномасштабного вторгнення патріотичною піснею "Браття українці".

Городецький, якого називають "Голосом ЗСУ", захоплюється музикою з дитинства. Він закінчив музичну школу за класом акордеону та фортепіано, свій вокал удосконалив у сільському клубі. Під час війни воїн співає під гітару для своїх побратимів. У 2023 році взяв участь у вокальному шоу "Голос країни" і дійшов до суперфіналу.

Фото: instagram.com/gorodetskii7906

Раніше український актор та військовослужбовець ЗСУ Геннадій Попенко розповів, як спілкується із сім'єю під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють